Tjugotredje augusti

Somnade tre och klev upp sex . Alltså tre timmars sömn , super nu inför skolan och allt . -.- Hämtade och for sedan till stallet och hjälpte till med stalltjänsten och kollade sen på tävlingarna hela dagen . Var så trött så jag låg och halvsov i gräset på kullen vid ridbanan mest hela tiden .
Vid tre for jag hemma och bytte om och for sedan till stan för att shoppa lite med mamma (eftersom jag har INGA kläder) . Köpte iallfall två kofter (en bara vanlig svart och en annan) , ett par byxor och en tröja . Blev lite panikshopping eftersom vi hade ne timme på oss sen stängde alla gallerior . Så jag måste fara och shoppa lite mera nån annan dag .

Kom hem och åt , sitter och halvsover här framför datan . Ska gå och lägga mig tidigt (!!!!!!!!!!) idag .
Förrästen har jag varit inne på min skolas hemsida och hittat mitt Preliminära schema (kommer förmodligen inte tt vara så man man kan ju hoppas . )
Iallfall så ser det ut såhär just nu;
Måndag; 08.10 - 14.10
Tisdag; 08.10 - 14.10
Onsdag; 08.10 - 15.20
(en timme hål)
Torsdag; 08.10 - 15.20
Fredag; 08.10 - 14.00
Hoppas sjuuuuuuuuukt mycket att det blir såhär .
Hejdå ...

Mellan tjugoandra-tjugotrejde augusti

Var tvungen att nörda S.T.C en stund men nu ska jag verkligen gå och lägga mig .

GOD NATT
...

Mellan tjugoandra-tjugotredje augusti

Justja , jag skulle gå och lägga mig !

Mellan tjugoandra-tjugotredje augusti

Ska upp om mindre än sex timmar och sitter fortfarande uppe . Hahah , lyckat -.-

Var bara tvungen att lägga upp två sjuuuuuuuuuuuuuuukt sköna låtar .
Flightless Bird, American Mouth - Iron & Wine

Bless The Broken Road - Rascal Flatts
*avlider* sååååå bra är dom !

Hejdå ...

Tjugoförsta augusti

Halli hallå !
Red som vanligt Erik idag , men red på ridskolan också . Sofia var så supersnäll så hon fixade iordning Nix åt mig eftersom jag höll på med Erik . Red Nix och det gick verkligen pisspisspiss dåligt . Det är så sjukt hur mycket skillnad det är att rida Erik än att rida ridskolehästar . Aja , man får väl kämpa vidare .
Kvällen har bestått av Friidrotts-Vm (har inget val , ändra kanal= döden)
och att skriva med Sofia om hennes top secret (eller okej , det är ingen speciell hemlighet . Iallfall inte nu längre .) hahah och att bråka med knäppt folk -.- . Therese fattar allt iallfall .

Imorn blir det stallet (ibland låter mitt liv ganska enformigt) , det är tävling på ÖOR och jag ska dit och kika lite . Hade tänkt att fota men nu när det verkar bli dåligt väder med regn och sånt så tror jag att jag hoppar det . Får hoppas på att det blir bättre på Söndag .

Stephenie meyer (författaren till alla Twilight böckerna) tjatar i alla sina böcker så mycket om sitt favoritband Muse som jag aldrig har hört förut . Så jag var ju tvungen att kolla vad det var för nått .
Hittade den här låten och hörde att den även är med i Twilightfilmen , sjukt skön låt (även om det är deras ända bra låt)


Hejdå ...

Fortfarande tjugonde augusti

Hahah , nu när jag ändå var inne på lite fotbolls sånger så var jag ju tvungen att lyssna på den absolut kändaste You'll never walk alone som jag faktiskt inte har hört förut (om pappa skulle få höra att jag aldrig har hört det så skulle han antagligen ta livet av sig eller nått , så lets do what we can do to keep the secret . HAHAHAHHAH , där kom engelskastjärnan inom mig fram . (;
Hur som helst måste jag säga att jag tyckte videon var sjukt häftigt och tänk att verkligen vara där .

Fortfarande tjugonde augusti

Red Erik idag . Han har blivit så sjukt mysig så man bara vill käka upp han för han gör en så himla glad . Som vanligt går jag runt och velar och har annat att göra tills sent på kvällen då jag äntligen rider . Kom hem vid halv tio och var så hungrig så jag trodde jag skulle dö . Hade bara ätit lite pastagratäng på hela dagen (Evelina blev lite impad).

Ialldfall så har väl ingen missat den här fotbolsreklamen där dom sjunger ; Ja , då ses vi på lördag .... blablabla . Måste bara säga att låten är så sjukt skön så jag kan inte hålla mig från att sjunga den hela tiden .
Hittade tillslut den på youtube (gissa hur förvånad/överlycklig jag blev när jag såg att den även finns på Spotify) .


Tjugonde augusti

Nej ingen tid att blogga . Ska till stallet nu .
Hejdå ...

Fortfarande nittonde juli


Vet ni vad som hände när jag var ute om red JAG FRÖS OM BENEN ! och inte nog med det , det kom sånahär rökpuffar när jag andades ut !!!! Fattar ni inte ; nu är sommaren slut , bäst att ta fram vinterjackan , mössan och hela köret innan man står där i en meters snö med bara en kofta . Känns hemskt , jag vill bara dö .
Tänk er när man ska i 20 minus grader gå (!) till skolan , man är försenad och man än en gång tänker på att det bara kan vara en själv som har sån otur att bo precis på gränsen så man inte får åka buss. Direkt när man har kommit ut genom dörren bara vilja vända sig om och gå och lägga sig igen . Plumsa fram i snön utan att lägga märke till isfläcken förrän det är försent och man ligger där på backen halvt död . Helt svart ute klockan fyra på kvällen . Skolans element som knappt funkar  , så att sitta med jackan inne på lektionerna verkar helt plötsligt inte så konstigt ändå . Mössan som man måste ta på sig för att inte frysa ihjäl och veta hur håret kommer att se ut senare . Skorna som förmodligen har någon sorts nerkylningssystem som fryser ner fötterna . Ingen cykeln , så man får stå där och tjata tills man tror att man tappar rösten på änns föräldrar som alltid verkar ha något att göra .

                                                                 KOM VINTERN , JAG ÄR REDO !

Nittonde augusti

Jag vet , jag vet . Jag är nog universums sämsta på att uppdatera och jag vet att jag var myyyyyycket duktigare på det förut . Skrev inget alls igår  , men jag har så dålig fantasi och vet inte vad jag ska skriva om längre .
Stallet både idag och igår , red Erik också båda dagarna . Och idag var han mysmysmys .
Hejdå ...

Fortfarande sjuttonde augusti


 Så galet bra .

Sjuttonde augusti

Hej , nu är jag här äntligen .
Blev stallet idag , kändes som om jag inte hade varit där på 100 år (var senaste där i förrgår) .
Red ut en sväng på travsstigarna på Erik med Emma .
Sen ikväll var jag , emma och evelina hemma hos evelina och såg på Twilight . Deras första gång (och min sjunde ?) .
Så jag satt och sa ; Det här är så bra/dåligt hela tiden innan nånting hände . Hahahah .

Evelina ; HAHAHAHAH
Jag ; Du skrattar år allt .
Evelina ; Men det är för jag tänker så roligt när jag tänker . 
Jag , emma , evelina ; HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH  

Hejdå ...

Fortfarande sextonde augusti


Jag vet att förmodligen alla har hört han förut men jag tycker han är så sjukt duktig . Liksom , om man inte kollar på videon utan bara lyssnar så kan man ju tro att det är en tjej .
Hejdå...

Sextonde augusti

Är så pissväder ute så jag ska bara vara hemma och inte göra någonting alls idag .
Härligt eftersom jag har varit i stallet alla dagar den här veckan och ridit .
Ibland är det faktiskt lite härligt med dåligt väder .
Hejdå ...


Mellan femtonde-sextonde augusti


Äntligen kom jag in . En sån där ruta har kommit upp hela tiden nu när jag skulle logga in så jag inte kom in . -.-
Men nu ska jag gå lägga mig och läsa (kommer nog inte kunna somna på några timmar .)
Sov sött sunshines ...

Fortfarande femtonde augusti

Sitter och pratar med Evelina i telefon . Hon är deprimerad så hon sitter på toan och pratar med mig . HAHAHHAHAHA . Det är bra med lite variation .
Hejdå ...

Fortfarande femtonde augusti


HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHA , *avlider* . 
Hur länge sen som helst som jag såg på Karlsson på taket , älskar det . (Även om Karlsson är läskig)

Fortfarande femtonde augusti

Blev stallet idag , som vanligt . Red Erik och han var bäst , som vanligt . Orkar inte förklara allt jag gjorde och så , som vanligt .

Är det bara jag som har tänkt på att det bara är ungefär en vecka tills sommarlovet är slut och skolan börjar . Jag får ångestattacker nästan . Ny skola (en annan byggnad då) , ny klass , nya lärare och jag vill bara dö . 
Hejdå ... 

Inte ett dugg deprimerande , nejdå .


Femtonde juli

Godmorgon .
Känns som om  jag ska dö eftersom jag sov tre och en halv timme inatt . Låg och läste tills klockan sex och hade stält klockan på halv tio . Läste När jag hörde din röst , hahah , låg och grinade hälften av boken . (;
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fara till stallet .
Hejdå ...

Fjortonde augusti

Nu blir det ännu ett ultratråkigt omlägg om jag-har-varit-på-stallet-hela-dagen-och-ridit-erik , jag vet jag orkar själv knappt läsa vad jag har skrivit utan att snarka .

Men iallfall har jag lite "intressanta" att skriva om stallet idag . Emmas sköthäst Salsa ska flytta så vi har fullt upp med att ha koll på Emma så hon inte går och tar självmord eller något sådant . Kommer kännes sjukt konstigt utan Emma och Salsa tillsammans (Emma kommer vi ju ha kvar i stallet , så lätt slipper hon inte oss) 
Sen har jag bytt ridtid . Gunilla säger att hon har skickat brev men det är jättemånga som inte fick det (jag tex) så det var bara tre som kom (okej vi är fem i vanliga fall men ändå) . Vi red ut och jag hade Nix han blev hur pigg som helst när vi gallopperade och var så himla stark , men sjukt kul var det . Erik var lika snäll och underbar som vanligt . Mamma kom och hämtade mig men jag var inte riktigt klar så jag fick pappa att borsta och kratsade hovarna på Erik (han skulle ju impa på mamma .)
Jag skojjade med mamma och sa att jag brukade gå under magen och jag trodde nästan att hon skulle svimma .
Det var allt jag hade att säga för tillfället . Sitter och diggar musik på mitt egna lilla sätt = sjunger/skriker med i låten (det spelar ingen roll att jag inte kan texten .)
Hejdå ...

Mellan trettonde-fjortonde augusti

Nu är jag hemma igen .
Vet inte om jag ska gå och lägga mig och se en film eller om jag ska läsa någon bok . Har tänkt att jag måste läsa När jag hör din röst . Det är den bok jag har läst minst gånger (bara en gång , dom andra har jag läst ungefär tre gånger varje bok) eftersom jag hatar att läsa den , inte för att jag tycker den är dålig för det är den inte men för att jag 3/4 av boken är så förbannad att jag skulle kunna bränna upp boken . Men jag känner att jag ändå vill läsa den . Hahahah , jag har lite ångest . Får se vad det blir .
Hejdå ...


Fortfarande trettonde augusti

Hej igen ! nu sitter jag hemma hos Henny med Therese , evelina , emma och henny . Vi har sett på Beck och nu ser vi (evelina) på sälskapsresan .
Har varit på stallet idag . Emma och jag red ut på Salsa och Erik . Det gick suveränt (tro det eller ej) . Ja , jag vet inte riktigt vad jag ska skriva . Det går tyvärr inte att ladda upp någa bilder på den här datorn . Men vi hörs när jag kommer hem kanske om inte jesper sitter där . Therese hälsar en hårdklump med en hårboll i en kattmun samtidigt som sömntutedreglet slingrar sig över nakna Robert pattison som har en tvåhundrakroners milkshake från liseberg i sin högra hand , dessutom en svensk kvalitetsgodis , och sen hälsar vi till en  viss Frida widmark ; En gaob är inte alltid som den visar sig vara på utsidan . Och sen avslutar vi med kolasåskyss på bara arsle . (Jesu kristus på guldtavlan hänga på väggen .) Han spikar ,,,,,

Trettonde augusti

Godmorgon , godmorgon .
Idag ringde emma och väckte mig ett !!!!!!! Herregud , jag som somnade ovanligt tidigt för att vara mig (vid halv tre) . Tur att mamma inte var hemma för hon skulle få damp . Ska fara till stallet lite senare men först måste jag städa rummet -.- . Har sagt nu i en vecka att jag ska städa rummet men det har inte gått så himla bra . Så nu måste jag . Uhh , jag hatar att städa . Speciellt när jag har kläder överallt på sängen och på golvet . ´Tror jag tar livet av mig .
Jesper och jag har pumpat musik på högsta volym hela morgonen så grannarna har nog inte kunnat ta sovmorgon . (;
Nu ska jag gå .
Hejdå ...

Fortfarande tolfte augusti

Bara jag som tycker att Kid Cudis låt Day and night och David Guettas låt Sexy bitch låter sjukt lika . När jag hörde bara i början på Guettas låt första gången tänkte jag först ; Det här är ju Kid cudi ! Sen när jag hörde att det inte var det fattade jag ingenting . Men har lyssnat på båda och måste säga att jag tycker att David Guettas låt är sjukt mycket bättre . (även om den andra också är väldigt bra (; )

Lika ?

Fortfarande tolfte augusti

Kom hem för ett tag sen . Red Erik på plan idag och gick över lite bommar . Han var så bäst bäst bäst . Okej ,det är han alltid men aja . Min mobil är knäpp som vanligt . Så när pappa ringde gick det inte och svara så då stängde jag av mobilen , när jag skulle starta den sen så gick den inte att starta förrän typ fem minuter senare . Då skulle jag ringa upp pappa men råkade ringa fel så jag ringde till Therese mormor . AHAHHAHAHAHAH  , hur kan man lyckas ?
Jag la på utan att säga nått och skämdes så mycket så Therese fick ringa upp hon och säga att jag hade ringt fel .

När pappa kom så for vi till Hemmakväll och hyrde några filmer . Jag hyrde såklart (igen) Twilight . Var faktiskt länge sen jag såg den så var tvungen (!) .
Hejdå ...


Fortfarande tolfte juli


så himla fin låt .

Tolfte augusti

Godmorgon !
Ska snart fara till stallet så har inte tid att skriva .
Behind the scenes från fotograferingen med killarna från Twilight . Hahah , så himla skön video . :D

Fortfarande elfte augusti


Inte nog med att Robert Pattison sjunger så sjukt sjukt bra så är nog det världens gulligaste video .

Fortfarande elfte augusti


Lugnt en av Michael Jacksons bästa låtar . Den här gången får jag tacka Therese .

Elfte augusti

Kvällen har tillbringats i stallet (som vanligt.)
Red ut på bebiserik i skogen , skötte sig supert som vanligt . 
Nu är jag så trött så jag vill bara dö . Vet inte varför men jag orkar knappt knappa på tangentbordet . Livet är hårt ibland .
Hejdå...

Mellan tionde-elfte augusti

Okej , var tvungen . Nu ska jag verkligen gå och lägga mig.
godnatt .


































Fortfarande tionde juli


*avlider*. Han är så snygg ! (och sen har han ju ray ban som är det snyggaste så finns .)
Nu ska jag gå och läsa Om jag kunde drömma innan jag får ett ångestutbrott .
Godnatt ..

Fortfarande tionde augusti


Paramore är kärlek .

Fortfarande tionde augusti


Så himla bra . Evelina tipsade mig om den här så jag får tacka henne .

Tionde augusti

Har varit i stallet hela kvällen , for dit vid fyra och kom hem för en timme sen ungefär .
Red Erik idag , Ann kom och hade en lite "lektion" för mig . Sjukt sjukt kul . Man kunde tro att Ann var ridlärare för hon var så duktig på att förklara och sånt . Jobbade på att få han i lägre form , höll på dö för det var så jobbigt . Men tillslut så lyckades jag . Erik var så himla fin . Ann berömde mig för att ha fina händer . *stolt*
Hahha , nämen kändes att han fick mer energi när jag fick han rätt .
Erik är bäst <3
Sen kom pappa och var lycklig för att han kunde stå på sidan om erik och klappa honom utan att erik åt upp han . Dock var det för att Erik stog och åt men pappa var lika glad ändå . Det var en ny ridlekisgrupp som hade börjat också , typ tio stycken små barn som var 4-5 år . Så himla gulligt .
hejdå ...


Nionde augusti

Hej , idag har jag bara varit ute i solen och slappat . Sov till halvett och gick i pyjamasen till klockan ungefär fyra .
Har faktiskt knäppt några bilder som jag tänkte visa er .

          


Mellan åttonde-nionde augusti

Klockan är snart tre och jag har verkligen ingen lust att gå och lägga mig .
Sitter och diggar Pussycat dolls . Och funderar vad jag ska hitta på .

Fortfarande åttonde augusti


"Fyra raggarballar med svängdörr "  , HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA .

Fortfarande åttonde augusti

                            
Skulle se på film igår och hittade en film med Jem and the holograms . Såg mycket på den när jag var mindre så jag bestämde mig för att se den igen . Som vanligt i alla barnfilmer så blir jag förälskad , men i just den här filmen så älskar jag musik . Helt galet vad jag älskar låtarna . Så tänkte att ni skulle få se några ni med ,
Lyssna och njuuuut
 


Åttonde augusti

Stallet hela dagen idag igen . For dit vid elva och cyklade hem ungefär sex . Mockade , red Erik , smörjde utrustning , städade ryktboxen , hjälpte till att ta ut ridskolehästarna och massa annat . Hela familjen är borta ikväll så det blir helkväll för mig med datorn . Det gillar vi .
Hejdå ...

Mellan sjunde-åttonde augusti

Therese var så supersnäll så hon följde med mig och knäppte lite kort när jag red .
Tänkte att visa några .




Sjunde augusti

Hejsan , nu är jag äntligen här igen .
For till stallet idag vid ett och har varit där hela dagen tills ungefär tio . Var bara hem och åt en stund för att sen fara tillbaka . Har verkligen haft fullt upp hela tiden . Har packat upp alla saker som han hade på betet , städat in allt i skåpet , ridit , fixat mat , smörjt sadel och träns , mockat två boxar , hämtat in hästarna , hjälpt Therese att ta in hennes sköthästar , sopat lilla stallet och massa annat som jag inte minns . Ändå har jag massa saker att göra imorn , som att scamponera erik och städa skåpet bättre och såna saker . Så far tidigt till stallet imorn .
Ridskolan börjar också imorn , första dagen alla ridskoleelever kommer . Snacka om att jag är taggad . Älskar när det är massa roligt folk i stallet och man bara går runt och myser .
Hejdå ...

Fortfarande sjätte augusti

Jag glömde visst att säga att igår kväll så såg jag klart O.C säsong ett . Jag brukar inte gråta till filmer faktiskt , kan bli lite tårögd men inget mer . Men herregud vad jag grinade hela sista avsnittet . Jag skojjar inte om jag säger att jag grät minst trettio minuter av programmets fyrtio . Halt sanslöst . O.C är seriöst det bästa serien som någonsin har gjorts . Jag tycker alla borde ta sig och köpa en säsong (eller iallfall se ett avsnitt på youtube) och jag lovar att ni kommer vara helt fast . Nu längtar jag bara tills jul så jag kan få andra säsongen .

Avslutningen på Säsong ett .

Fortfarande sjätte augusti

Klockan kvart i elva cyklade jag hem från stallet . Hahah har aldrig varit så sent  på stallet . Jag var ensam där på slutet så det var alldeles tyst och det var alldeles mörkt ut . Läääääskigt . Ann ringde mig vid halv sju och sa att dom snart skulle komma till ÖOR med Erik . Så pappa skjutsade mig och cykeln till stallet så jag var där vid sju . Gick mest runt och väntade och pratade med lite folk tills halv åtta , då kom Ann och Erik . Direkt när hon lastade ut erik så började han och Salsa som har varit  från varann i en hel dag (skandal !) gnägga som några galningar så Ann släppte ut han med Salsa . Dom fick stå där ett tag medans jag hämtade och hö och när vi (jag , ann och Irene) lastade ur och rengjorde transporten och fixade lite saker . Sen tog vi in hästarna . Och lät dom äta sen började jag att borsta Erik , han har inte blivit borstad på en hel vecka så han var något smutsig . När han var ren och fin så sadlade , tränsade jag honom och sen red en halvtimme ungefär i ridhuset . Han var väldigt pigg och det var så sjukt kul , åh han är bäst . kunde flytta han ut och in från spåret och göra volt och volt tillbaka med bara skänkarna . Wiho , det går framåt . ;D Det var faktiskt premiärritten för mig nu när jag inte har ridit på hela sommaren . Skulle igentligen städa ur tävlingskåpet men hann inte så hann bara hänga täckena på täckeshängaren . Jag var sjukt stressad eftersom mamma ringde hela tiden och sa att jag skulle komma hem och täckeshängaren ville verkligen inte sammarbeta så det slutade med att jag tog i allt vad jag kunde för att få igen den . Så nu är det som en stor buckla . hahha , men ska fixa det imorn när jag kommer till stallet för att städa och sånt . Åh , jag är så himla glad att Erik är tillbaka innan skolan börjar (det var inte tänkt så innan) så jag kommer vara där resten av sommaren .


Ja jag är lycklig , ja jag är lycklig ....

Sjätte augusti

Blir bara ett snabbt inlägg nu .
Jag har varit otroligt duktig som fick min mamma att bada idag . Wow .
Hons första dopp för iår (och förmodligen det sista.)
Men nu ska jag fara till stallet för Erik kommer tillbaka från grönbetet .
Hejdå ...


Fortfarande femte augusti


Hahaah , sjukt duktiga . Skulle aldrig komma ihåg allt .

Fortfarande femte augusti


Gissa vem som har varit på fotboll ?! Hahaha , tro det eller ej men jag följde faktiskt med och kollade när Friska Viljor spelade . Kom precis hem . Mamma och pappa dom är alltid och ser på fotbollsmatcher , pappa är jätteinne i matcherna och man får absolut inte prata med honom när han ser på fotboll (han kan ju bli störd ! förstår ni vad hemskt .) medans mamma sitter och kollar på allt , förutom matchen . Och jag sitter och "försöker" att komma in i matchen men ända gången det blir lite spännande är när det blir bråk . Sånt gillar vi ;) .

Fortfarande femte juli

Nu ska jag bara berätta om en bok jag läser just nu . Hungerspelen av Suzanne Collins . Har några sidor kvar så har inte läst ut den men åh vad bra den är . Jag gillar igentligen inte overkliga böcker (Harry Potter och Twilight räknas inte) men den här boken är på nått sätt inte overklig , äver om den är jätte overklig . Hahhah , men det går inte och förklara . Men dom har liksom blandat framtiden och dåtid och det bara blir en skitbra blandning . Det handlar om en ett land med massa distrikt och en huvudstad som har en tävlinge - Hungerspelen . Det går ut på att det är 24 ungdomar som ska försöka döda varanda på en arena och den som är sist kvar vinner och får komma därifrån . Låter ganska brutalt , men det är inte det (inte så mycket då) .

















Femte augusti

Kom nyss hem från tältningen . Vi tältade på vårt standardställe , i lekparken på tallgårn . Hahahah . Vi satt uppe till halv fem ungefär och tryckte i oss massor av godis/chips/popcorn/dricka . Klockan fyra gick vi och la oss utomhus på bord och bänkar , vi tänkte sova där men det kom så mycket mygg så vi var tvungen att gå in i tältet igen .
Dålig förklaring men orkar inte .
Hejdå ...

Fortfarande fjärde augusti


Så gammal men så bra .

Fjärde augusti


Ja nu ska jag berätta vad jag har hållit hus .
Börjar igår med att jag och Therese for och badade på dagen , sen for jag hem och åt . Hämtade Therese och for sedan till Emma där Evelina också var . Vi gick först och badade sen "såg" vi på Beck . Tanken var att vi skulle se på beck men vi satt mest och pratade så det slutade med att vi inte fattar någonting av vad som hade hänt . När Beck var slut så for jag och Therese hem till henne och jag sov där . Vi vaknade jättetidigt så vid halv tolv for vi och badade igen . Det har varit iskallt i vattnet varje gång vi har badat , nu när det är augusti borde det väl ha blivit liiite varmare . Men men . Man ska väl inte klaga vi har ju haft nästan två hela dagar med sol . Rekord . Efter vi hade badat for jag hem eftersom mamma och jag skulle på stan och köpa ett par springskor till mig . Men det gick ju jättebra tyck ja . Kan knappt få på mig ett par skor eftersom jag har världens ondaste skavsår . Så köpte inget . For hem och satt bara en liten stund tills Therese kom och hämtade mig och då for vi på mat companiet och åt . Mumma , sen följde jag med hem till hon där vi satt och försökte få tag i olika folk en liten stund sen for vi och badade igen med emma . På två dagar har jag badat lika många gånger so jag har gjort på hela "sommaren" . Jag och emma gick sen hem till henne för att jag skulle vänta på mina föräldrar . Sen for jag hem och nu sitter jag här . Ska duscha
Sen ska jag fara tillbaka och tälta med Evelina , Therese och Emma . :) 
Hejdå ... 

Fortfarande andra augusti


Min nya drog

Andra augusti

Hej nu är jag här igen .
Mamma och jag har faktist varit ute och sprungit idag . Duktig amanda .
Annars har jag inte gjort någonting alls näst , bara legat och latat mig och set tpå Oc och läst Hungerspelet (tror jag den heter) fick den av Evelina i förgår men började inte läsa den förrän idag . I början störde jag mig jätemycket hur författaran har skrivit boken men nu när jag har kommit in i boken litegrann så älskar jag den .
Nu måste jag gå , kollar på nån himla film som går på kanal 5 .
Hejdå ...

Fortfarande första augusti


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA , OMG . Visste inte att den sidan fanns påriktigt .
Slutet.se

Första augusti

Godmorgon , godmorgon .
Ska snart fara till stallet , är städning i privatstallet . Var tvungen att ställa klockan på halv nio så jag sov sex timmar . Kom knappt upp ur sängen . Så himla pinsamt det är att bara nästan vuxna i privatstallet som har haft sina hästar där i typ 100 år och sen kommer jag där och kan ingenting . Kommer skämma ut mig , men det är jag ju så van med så jag överlever får vi hoppas . Nä , nu måste jag gå .
Hejdå ...

RSS 2.0