Fortfarande trettioförsta maj

Nu ska jag gå och rengöra Milos bur och sedan äta grillat . Hur mums är inte det ?!
Hejdå ...

Fortfarande trettioförst maj


Fortfarande trettioförsta maj


Vinnare av Elitloppet blev ingen mindre än Torvald Palema med Åke Svanstedt i sulkyn . Kanske pågrund av grisfösare ?! Vem vet ?
Gaaaaalet spännade lopp iallfall, trodde verkligen Jaded skulle vinna .
Även om jag hoppades på att Triton sklle vinna , men jag visste ju att chansen knappt fanns .
Grattis Åke iallfall !
Hejdå ...

Trettioförsta maj

Har inte tid egentligen att blogga men nu när det är paus på tvn så är jag här för eran skull .
Kollar på Elitloppet .
Snart börjar första försöket och jag är taggad som saaaaaaatan .
Triton Sund vinner !!! lätt ;D
Nu har det börjat så måste dra .
Hejdå ...

Fortfarande trettionde maj


Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums !
<3<3<3<33<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<33<3<<<33333333333<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3


Fortfarande trettionde maj

Orkar inte berätta om dagen så det blir lite bilder istället .
For till stallet vid tolv halv ett ;

Sommar och fint väder . bäst bäst bäst !

Efter ett tag kom pappa och vi gick ut och lät Erik beta . Pappa blev stolt att han våga hålla i honom.

bebbo <3

Bjuder .

På kvällen kom Evelina , Maja och Alice förbi en stund .

Vem gillar inte Alica tunga ?

Vad hände nu då ?

Såhär glad blev Evelina när hon fick knäppa egopic med min kamera .

Trettionde maj

Godmorgon bloggen . Jag är så himla sjuk så jag tror jag bryter ihop . Mina ögonen är uppsvällda så det ser ut som jga har grinat . Jag snorar och nyser hela tiden . Och har fortfarande lite ont i halsen . Känner mig galet risig , men ska ändå snart dra mig till stallet en liten stund . Bara en kortis då jag känner att jag inte orkar göra nånting alls . Igårkväll kunde jag inte äta någonting förutom bj . Hemskt faktiskt . Hoppas att jag blir frisk , har verkligen inte tid att vara sjuk . Nu är jag nyduschad och ska fara till stallet .
Hejdå ...

Mellan tjugonionde-trettionde maj


GALEEEEEEEEEEEEEEET bra , älskar sångarens röst .

Fortfarande tjugonionde maj

Nu ska jag gå och kräva månadspeng , det är ju tjugonionde :D
Hejdå ..

Fortfarande tjugonionde maj


Tufft att se hur dom ser ut . Hade ingen anning om att Bart gjordes av en tjej . ;o

Fortfarande tjugonionde maj

Halli hallå , nu är jag här igen .
Innan jag for tills stallet så låg jag och stekte ute på altan med bror och mamma . Hundra grader minst .
Sedan vid halv fyra for jag till stallet . Mockade och sen väntade jag tills en halvtimme innan jag skulle rida så borstade jag Erik så jag inte behövde stressa med det sen . Red Nix , gick helt piss i början . Han gick knappt framåt och jag hade ingen lust eller ork att sitta och bara driva driva driva ... Så jag skrittade på långa tyglar i en kvart ungefär . Då fick jag lite jävlarannama (wannabe Evelina typ)  så då gick det hyfsat okej . Han fick faktiskt lite energi . Hade så himla ont i halsen (som jag har fortfarande) och mina läppar är jätte torra . Och det gjorde inte det bättre att det dammade galet mycket på plan så satt och hostade hela lektionen . Efter ridlektionen for jag ut en liten sväng med Erik . Älskar att rida i skogen på travstigarna när det är kväll och soligt så himla mysigt . Red lite på lilla ridplan så han fick mjuka upp på volter och serpentiner också . Pappa kom ner jag precis hade kommit från skogen så han hjälpte mig lite med att ta bort alla saker och sånt (a) . Sen övertalade jag honom att vi skulle fara och k´öpa bj . Då glass är det enda jag vill ha med tanke på min brännande hals . For till kvantum och köpte det . Hem och åt pizza , mummi . Och nu sitter jag här .
Hejdå ...

Tjugonionde maj

Ursäkta att jag inte bloggade något alls igår kväll . Men Jesper satt vi datorn och jag fick inte sitta .
Hursomhelst så när jag var på stallet igår så red jag Erik . Red ut i skogen en liten stund , superfint väder . Mycket mysigt :)

Nu till denna dag ;
Hade Elevens val hela dagen . Scrap booking . Gjorde ett morsdags kort till mamma .
Slutade halv två istället för två som vi brukar göra .

Nu ska jag snart fara till stallet och rida .
Hejdå ...

Tjugoåttonde maj

Så himla härligt väder idag . Vi satt ute hela lunchrasten och sista lektionen i solen .  Älskart .
Förrästen så är det sexerna från Haffsta som ska börja i våran klass fick reda på klasserna idag . Och vi ska få reda på dom nästa vecka :o Frågade rektorn i förrgår och då sa han att dom inte skulle vara klar förrän om en vecka . Mysko , men tro det eller ej men Emma , Therese och jag hamnade i samma klass . Så gaaaaaaaaaaaaalet glad över det . Perfekt perfekt . <3

Pappa kommer hem snart och då ska jag äta och sen fara på utvecklingsamtal på skolan . Önska mig lycka till , kan behövas . Sen far jag direkt till stallet så bloggar blir borta ett tag .
Hejdå ...

Fortfarande sjugosjunde maj

Kom hem från stallet för ett litet tag sedan . For till stallet och där jag träffade massa folk , följde med Maja , Evelina och Therese och fikade i kafeterian medans dom åt . Gick ner i stallet för Therese och jag hade tänkt att Therese , jag Erik och Rosanna skulle gå ut och beta en liten stund . Vi hade tänkt det , men det blev inte riktigt så . Slutade med att det var bara jag och Erik som skulle beta och Therese och Maja fick följa med som sällskap . Gick sen in och mockade och spånade . Sen gjorde jag mest ingenting , gick mest runtomkring och följde efter andra nördar .For hem vid tio över åtta ungefär .
Nu blir det helkväll med fotboll . Champions Leauge (?) finalen är ju idag . Det visste väl alla ? :o HAHAHAHAHAHHA , så himla tört .
Hejdå ...

Känner att jag blivit väldigt dålig på att lägga upp bilder , så här kommer en bild på bebbo . <3

Fortfarande sjugosjunde maj

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHQAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, helt sjukt vad jag garvade när min klasskompis berättade på radion . För det första hade han överdrivit norrländsk dialekt och sen berätta han sjukt bra och sist men inte minns var doms resa helt galen . Jag höll seroöst på att skratta ihjäl mig .

Och förrästen så hälsade han till 6A på Själevadskolan . Wihooooo , nu är våran klass känd . ;D:DD::DD:D:D:D:

kan fortfarande inte sluta skratta . HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

Tjugosjunde maj

Hejsan allihopa . kom hem för ett litet tag sen från bajsskolan . Vi fick packlistan och annan info för klassresan . Gaaaaaaaaaaaalet vad jag längtar ! tagga tagga tagga . Cyklade hem så snabbt jag kunde för en klasskompis ska prata på rix fm i dag . Han har vunnit nån himla tävling när man ska ringa in och berätta om den värsta semestern man har varit på . Han ska berätta om när han var i Turkiet och hela hans familj var typ sjuk hela veckan . Det roliga var att jag , mamma och papi var där samtidigt som dom var där . Samma hotell också . Tufft va ?! Iallfall , väntar på att han ska komma in i radion . Hinner inte blogga mer , ska byta om , äta och sen fara till stallet .
Hejdå ...

Fortfarande tjugosjätte maj

panik panik panik .  Ska lämna in en sångtext till skolan imorn men har ingenanning om vem jag ska ta . Stressa är mitt liv </3

Tjugosjätte maj

Har inte haft tillgång till datorn på hela dagen så ni får ursäkta den usla uppdateringen . Nu ska jag iallfall berätta om min dag ;
Kom nästan i tid till skolan idag . Hela förmiddagen hade vi Open Space . Man skulle sitta i grupper och prata om olika saker som skulle kunna göra Själevad bättre . Therese , Emma och jag gick mest runt och skrattade medans vi försökte hitta en som hade lite normala förslag . (; Efter det lunch och sen arbetspass resten av dagen . När jag kom hem så tänkte jag att skulle blogga som vanligt men jag var lite för seg och Jesper kom ovanligt tidigt hem så hann inte . For ut och joggade en sväng . Blev bara en kortis eftersom jag fick så himla ont i benen så kunde knappt springa . Hatar det , hoppas att det är bättre till imorn . Kom hem och duschade och sen medans jag åt så hade jag , pappa och Jesper ett som pappa kallade det "disskussion" , själv skulle jag nog kalla det ett storbråk men vi kör med pappas inställning . Blir galen för pappa tycker att vi ska göra ett schema med tider när vi får sitta vid datorn eftersom det alltid blir bråk om det . (jag vet jag höll också på dö när pappa sa det) . Men jag vet ju att det kommer bli ännu värre då . Jesper tycker att det är jag som bara klagar och säger att det inte är något problem alls . Det är ju såklart lätt för honom att säga då han alltid får sitta när och hur länge han vill då han slänger ut mig från datorn så fort han vill sitta där . Blir galen , vill slå ner båda två . Efter det hämtade vi först Evelina och for sedan till stallet . Mockade hos plutten och red han sedan . Red ut i skogen i fyrtio , femtio minuter . Apmysigt för Erik är bäst . <3 Gav han mat och sen for vi hem . Kom hem vid kvart över nio ungefär . Mycket , mycket najs dag .
Hejdå ...


Fortfarande tjugofemte maj

Kom hem från stallet för ett litet tag sen . For dit vid fem , borstade och gick ut och gick med Erik femtio minuter !!! Hoppsan , vad jag är duktig . Sen fikade jag sockerkaka . Det gillars . Sen gick jag och smörjde Eriks sadel och träns . Tog ett tag . . Ringde pappa och sen satt (satt o satt) jag med Therese och väntade tills pappa kom . Han ville såklart hälsa på Erik så då visade vi Therese alla sköthästar på köpet . (; For hem och nu sitter jag här .
Hejdå ...

Fortfarande tjugofemte maj

Hej igen , kom precis hem från en liten joggingtur . Nästan skrattretande hur dålig kondis jag har x) . Men det kändes otroligt skönt och har nu bestämt mig att jag ska börja springa nån/några gånger i veckan . Lycka till med det Amanda ! Hahahah , nämen jag klarar nog en vecka eller två . Kan man ju alltid hoppas . Nu ska jag hoppa in i duchen och sen fara till stallet .
Hejdå ...

Fortfarande tjugofemte maj


Galet beroende frammkallande (; SLÖJDENS FEL !!!!!

Tjugofemte maj

Kom hem från skolan för ett tag sen . Slapp dag , bara en riktig "skrivar" lektion . Sen hade vi slöjd , genomgång , och lugna rummet . Var så himla trött så jag var precis påväg att somna men då kom hon som skulle massera till mig . Vi fick fika där också , massa najs . :D Nu ska jag snart ut och spring . Ja , hör och häpna . Det är Evelinas fel , skyll på henne . Sen ska jag till stallet så jag vet inte om jag hinner blogga nått förrän jag kommer hem därifrån .
Hejdå ...

Fortanade tjugofrjärde maj

Nu ska jag gå och läsa , Om jag kunde drömma för tredje gången . Bäst , bäst , bäst !
Hejdå ...


Fortfarande tjugofjärde maj

Här kommer lite bilder från dagen :

<3

ekipage

busig häst

ekipage

ekipage

Fortfarande tjugofjärde maj


vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha

Tjugofjärde maj

Vaknade som vanligt vid tio ungefär (suck) . For till stallet vid Tolv då det var tävlingar där . Tog med mig kameran men det är något fel på den så jag blir galen . När man ska fokusera på någonting blir det inte fokus någonstans utan det är suddigt överallt . Men när man har knäppt så är bilden inte suddig utan den har fokus . Fatta ingenting , har ingen anning om vad det kan vara men ska lämna in den så snart som möjligt . Iallfall , knäppte några bilder ändå men var på grund av ljuset och banan så stog jag så långt ifrån så det blev det en hel del misslyckade bilder . Knäppte några bilder på lillplutten . Maja , jag och Emma satt uppe på kullen mest hela dagen . Henny var satt också med oss en hel del . Så himla najs dag . Kokhett och vi satt där och bara hade det bäst . En perfekt dag . Mockade och blev inlåst där hö och spånet är så satt där med kissekatten tills det var en som öppnade . (; For hem vid fem tror jag det var .
Hejdå ...


Fortfarande tjugotredje maj

Vi halv åtta kom Henny , Emma och Therese förbi hos mig och stannade och åt godis och pratade lite . Sen drog vi till Maja där vi mest bråkade med hennes småsyskon , blev kaos men vi bara skrattade även om vi var lite elaka . hehehh .
Hejdå ...

Fortfarande tjugotredje maj


Helt galet vad snygg han är !

Tjugotredje maj

Vaknade tio idag . Seriöst vad är det med mig ? Jag somnade vid tre igår och ändå kan jag inte somna om fastän jag bara sovit i sju timmar . Hatar det . Iallafall , pappa bjöd mig på frukost på sängen samtidigt som jag låg och såg på Twilight . Åt frukost och gick sen och duchade och fixade iordning mig . For till stallet sen vi runt tolv . Gick och mockade hos Erik och skulle igentligen hjälpa Maja lite men jag glömde bort det och hon sa inget till mig . Hade för typ första gången mycket med pengar med mig (50 kr (; ) men då hade kafeterian såklart stängt när jag skulle baya . Så då ringde jag pappa så han kom med en korv till mig ungefär en timme senare . Hjälpte och kollade på Henny och Emma litegranna när dom red . Borstade sen Erik lite och åkte sen hem med Emma . Nu sitter jag här och läser massa kändisskvaller på datan (; . Bra liv jag har !
Hejdå ...

Fortfarande tjugoandra maj

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på Twilight . bäst bäst bäst ! 

Fortfarande tjugoandra maj

Den nya trenden sägs ju bli runda glasögon , och jag måste bara säga att det är så sjukt sjukt sjukt sjukt snyggt ! Dom ska vara runda , små och med lite tjockare bågar . Dom svart här nere på bilden är ett perfekt exempel på hur dom ska se ut . En stoooooooooooo tumme upp för domhära fulsnygga (?) glasögonen .

Im in love .

Fortfarande tjugoandra maj


Visste faktiskt inte att det fanns nya Wallander med nya skådespelera förrän jag såg det idag på Hemmakväll . Måste säga att dom nya skådespelarna är mycket bättre än dom förra . Dom förra tyckte jag var så gråa och trista , vilket gjorde att även om jag tycker att alla Wallander filmerna är apbra så tyckte jag att filmen också blev lite grå och trist . Men nu med dom nya skådespelarna tycker jag dom har fått lite liv och färg . Älskar Nina Zanjani , sjukt bra skådespelare . Håller tummarna på att nästa Wallander film kommer ut snart .


Tjugoandra maj

Herregudarna vad jag har blivit dålig på att blogga . Lovar att skärpa mig .
Nu ska jag berätta om min inte alltid så intressanta dag ;

Vaknade elva idag !!!!! Wihooo , var uppe till halv tre igår för att vrida tillbaka dygnet och det ger resultat . Inatt så är jag nog inte trött förrän ett två tiden om jag har tur . Gick iallfall upp och åt frukost , duschade och fixade mig . Sen stog jag och skrek Håkan Hellström låtar tills pappa kom hem vid ett . Då for vi först till Elgiganten för att hämta min stereo som har varit på lagning , efter det for vi till Hemmakväll och hyrde filmer . Jag hyrde Twilight <3 Köpte lösgodis där för 96 kronor :D . Hihihih , det gillars . Sen hämtade vi mamma på jobbet och for hem efter det . Satte mig i solen , men orkade inte ta på mig shorts och linne för att sola så satt mest och halvsov i stekhettan . Så himla härligt att man känner att nu är det snart sommar . Vid halv fyra bytte jag om och for till stallet . Hälsade på plutti och gick sen och hämtade dressyrprogrammet då jag inte hade tränat någonting alls och hade tappat bort pappret . Stog och försökte lära in mig samtidigt som jag stog och kollade på Therese grupp . Skulle rida Chester och när jag skulle göra iordning honom så hade hon som ridit han innan tvättat hela han så han var pissblöt . Kändes lite elakt att lägga på sadel så gick och frågade Karin vad jag skulle göra . Dom red dressyrprogramm så jag fick vänta tills den hade ridit klart och det tog ju ett tag så fick stressa som en apa när jag skulle göra iordning honom . Iallfall , när jag red programmet så gick det helt åt pipan . Satt och skumpade som en studsboll och glömde bort vägarna så fick sitta och fråga dom andra och Karin hela tiden vart jag skulle rida , och han for hit och dit och jag hade ingen kontroll alls . Usch , usch . Mamma och pappa kom och kollade och det gjorde ju inte saken bättre . Hatar när dom är och kollar när jag rider . Men Chester var så himla snäll som vanligt så jag kunde inte bli förbannat på nån annan än jag själv . Men men ... När jag kom hem så åt jag och satte mig sen vid tvn . High School Musical på Disney Chanel . <3 Me love . HAHAHAHAHAAHAHAHA , men Zac Efron är gryyymt snygg ;o . Såg lite på Talang 2009 och den där killen som var tolv år och sjöng var inte ett dugg bra ju . Hade ingen sångröst at all . Mamma och pappa kom ner och satte på Wallander som vi hyrt idag så då såg jag på det tills det blev kisspaus (hahaha) då satte jag mig här och orkar inte gå tillbaka .
Hejdå ...

Mellan tjugoförsta-tjugoandra maj

Håller på att ställa om dygnet . Går faktiskt väldigt bra . :D Är inte ett dugg trött än så det går suvärent .
Hejja Amanda !

Forfarande tjugoförst maj


Galet beroende framkallande och minst lika bra .

Tjugoförsta maj

Jag blir galen på mig själv . Jag har alltid varit så att jag somnat vi två-tre tiden på natten och vaknar vi ett-två tiden på dage . Men nu vid elva på kvällen är jag jättetrött så jag knappt orkar ha kvar ögonen öppna och somnar oftast innan och vaknar vid nio tio och är inte ett dugg trött då . Jag HATAR det ! Jag älskar att vara uppe hela natten och sova länge in på dagen . Jag vet inte varför jag älskar natt men det är så himla skönt och mysigt när det är mörkt och tyst .

Nu ska jag berätta om min dag . Vaknade vid nio och låg och läste , har bara litegranna kvar på sista Twilight boken :( Sorgligt . Men iallfall , mamma var inte hemma så pappa hade panik och ropade på mig minst tio gånger så tillslut fick jag lov att gå upp och äta frukost . Gick sen och la mig och läste igen efter jag hade ätit frukost . Låg där tills Therese smsade och sa att dom kommer ett och hämtade mig , så släpade mig upp och duschade . Hade ovanligt lång tid på mig men när klockan var ett och dom kom så var jag ju såklrt inte klar . Som vanligt , jag vet inte vad jag håller på med :o Helt sjukt att jag aldrig kan hålla en tid . När vi kom dit så ringde jag först Evelina och frågade om hon skulle till stallet men hons kusin skulle konfermera sig så hon kunde inte komma . Då ringde jag Maja och frågade hon samma , först sa hon nej men jag övertalade hon så tillslut kom hon . :D Smsade Emma också men hon var på Örnexpo så hon kom lite senare . Mockade hos Erik och gick bara omkring med Therese och Maja och gjorde mest ingenting , fikade och Therese sjöng enda tills hon fick ett bragokex . Höll ut väldigt länge faktiskt ! *stolt* . Sedan hade Emma kommit men han bara säga hej till henne för gick och fixade ordning plutten och red honom sen . Han var uperduper snäll . Älskade lilla plutthäst <3 . Gav han mat sen och for hem och åt grillat . Mumma .
Hejdå ...

Fortfarande tjugonde maj


Gammal låt , men fortfarande lika skön ! blir så himla glad av den . :D

Tjugonde maj

Hejsan , förlåt så himla mycket at tjag inte har bloggat nått förrän nu men har inte varit hemma på hela dagen .
Vi slutade som tur var tolv idag , hade bara en storsamling där låstadie hade en show som dom visade upp . Sen skulle vi städa utomhus på skolan . Hahahahh , ingen var ett dugg seriös . Jag älskar verkligen min klass , alla har damp men är ändå störtsköna . När vi slutade så for jag , Emma , Evelina , Maja och Therese direkt till stallet . Skulle mocka men var redan mockat . Gick mest omkring och gjorde ingenting , hjälpte Emma och mockade litegranna sen så skulle alla vi hålla koll på en liten ridgrupp då dom inte hade nån ridlärare . Så vi satt där ute i solen och hade det så himla najs . Var så himla glad , är fortfarande nästan lika glad men tyvärr så är det ingen sol ute längre . Inte bra ! Efter det så borstade jag Erik och Maja följde mig och gick och betade med honom . Så han blev uperglad att få äta lite gräs och bli lite tjockare . Sen vi gick in igen och jag gjorde ingenting . Gick bara omkring och pratade med massa folk och städade Eriks skåp litegranna . Orkade inte städa hela då det såg ut som ett bombnedslag och jag är så dålig på att städa . Blev inte så mycket finare men det blev lite mer plats iallfall . For hem vid , halv sju ungefär . Övertalade pappa att köpa B&J :D:D:D:D !
Hejdå ...

Fortfarande nittonde maj

OBS OBS ! MYCKET finare i verkligheten ,

Fortfarande nittonde maj

Nu är jag tillbaka från frissan . Klippte bara topparna så det blev inte så stor skillnad men hon lockade mitt hår litegranna och jag älskart :D Kommer kanske bild senare ikväll .
Ikväll ska jag bara göra läxan och somna i tid . Slappt , men härligt .
Hejdå ...

Nittonde maj

Hinner inte blogga . Ska klippa mig .
Hejdå ...

Fortfarande artonde maj

Kom nyss hem från stallet . Har varit så himla najs kväll där . :D
Började med att jag kom dit vid halv fem , fem . Mockade och klappade lite hos Erik och gick sen mest omkring med Therese och Henny . Höll på att börja gapflabba åt några fjortisar som var så patetiska som man höll på dö , och sen gick dom runt och skrattade och sånt åt folk . Stackars människor måste ha det svårt . Men iallfall , vid åtta ungefär ringde Ann mig och frågade om jag ville rida Erik och såklart ville jag det . Therese fick följa med som stöd . Hästarna hade precis fått hö så han ville helst äta det -.- . Jag red han i en halvtimme ungefär och han var uuuuuunderbar . Otroligt snäll som han alltid är . När jag kom in igen så var det nästan tomt i stallet . Therese hade farit en liten stund innan jag hade ridit klart så jag var alldeles ensam . Det var så himla skönt när det var så tomt och tyst i stallet . Jag hatar när det är mycket folk och jag är inte så van med så mycket folk som det är på ÖOR heller så jag blev happy . Tog av alla saker , borstade av han och gav han mat . Eftersom han hade ätit hö precis innan jag skulle ut och rida så han hade såklart dregglet grönt gegg överallt , inklusiv mig ! Så jag fick stå och gnugga bort det från träns och sadel . Sen kom mamma och vi for och hämtade Jesper . Eftersom jag var på så bra humör så blev det Håkan Hellström hela tiden tills Jesper satte sig i bilen och vägrade lyssna på Håkan . Han har ingen känsla för musik helt enkelt , mamma stog inte heller på min sida men jag orkade inte bli sur för en gångs skull . Nu ska jag gå och lägga mig .
Hejdå ...

Artonde maj

Halli hallå allisammans .
Skolan var helt okej , jobbade absolut ingenting på arbetschemat . Orkade inte så satt bara och lästa på alla lektioner . Inget alls intressant med min dag . Måste gå nu , tänkte faktiskt försöka baka Muffins innan jag far till stallet .
Vi hörs kanske ikväll .
Hejdå ...


Fortfarande sjuttonde maj

Ingen har väl missat att Norge vann ESC ?! Vad var det jag sa ;D
Jag har alltid rätt .

Han är så sjukt sjukt sjukt sjukt snygg ;o

Sjuttonde maj

Stackars stackar er som har fått suttit där alldeles ensamma och grinat för att ni inte har kunnat läst mina högst (o)intressanta inlägg . MEN JAG VARNADE ER !!!!!! Iallfall , nu ska jag berätta om min helg . Mamma väckte mig runt nio så att vi skulle kunna fara i god tid . Men såklart var klockan lite mer än vad vi hade räknat med när vi var på väg . När vi kom fram så checkade vi bara in och gav sen direkt ut på stan . Vi gick där  hela dagen och vet ni vad ?
JAG KÖPTE INTE EN ÄNDA SAK ! Fattar ni inte ? Jag var så himla sur . Jag köpte inte ett enda klädesplagg på en hel dag på stan . Jag är fortfarande helt chockad . Största anledningen till att jag inte köpte nått var att mamma och jag hade bestämt att vi skulle köpa avslutningskläder , och ja . Det slutade med att vi var nära att klösa ut ögonen på varann . Mamma och jag kan helt enkelt inte shoppa med varann . Men skitsamma , efter våran misslyckade shoppningrunda så gick vi och åt mat med två andra familjer . Efter det låg mest jag och Felicia och tog det lungt på rummet och så på melodifestivalen medans päronen festade loss (; . Somnade väldigt tidigt faktiskt , runt ett halv två . Men såklart skulle mamma väcka mig tidigt så vi itne missade frukosten -.- . När vi kom in till frukosten så var Åke Svanstedt där , coolt eller vad ? Efter så blev det dax för shopping idag igen , den här gången på Birsta . Det började precis som igår , mamma och jag bråkade bara och hittade ingenting så efter halva dagen så blev jag så less så jag sket i skolavslutningskläderna och gick på stan med pappa istället . Då gick det mycket bättre ! Hittade lite kläder som jag köpte . Men blev bara litegranna . Efter vi var klar (ungefär vi fyra) så for vi hem till Själevad igen . Som man säger ;
Borta bra men hemma bäst !
Hejdå ...

Fortfarande femtonde maj

Måste bara tillägga att jag far till Sundsvall imorn och stannar där tills på Söndag . Hinner nog inte blogga någonting alls imorgon så ni får stå ut . !


Fortfarande femtonde maj


Detta blir min kväll , underbartunderbatunderbartunderbart <3

Femtonde maj

Förlåt förlåt förlåt för den urusla uppdatering men har verkligen inte haft tid . Sovde hos Therese igår till idag . Vi pratade , kollade på tv och sånt trevligt . :D Vi var inte uppe så jättelänge eftersom vi var tvugna att gå upp åtta . Klockan nio hade vi Elevens Val på Solänget . Där mockade , sopade , bytte vatten och fixade hö till ponnystallet . Sedan hämtade vi hästar och fixade dom och sen köra . Körde själv för första gången ! Klå den ni ;D . Det var apbajskul . Vi körde en bana och plutthästen Exot som jag körde ^är så himla snäll så det gick helt okej , förutom att jag körde över alla koner typ (a) . Hursomhelst så gick allt bra och sen skulle man sela av och borsta och sånt och efter de gick vi en tipsslinga . Det var jätteenkla frågor som en " vart är du någonstans nu ? " 1. Solbacken X. Solänget 2. Solberget . Hahahahah , jättesvårt . Vi slutade ett och då gick jag , Emma , Therese och Maja direkt till ÖOR . Där gick jag mest omkring och gjorde lite olika saker tills Ann kom . Då borstade jag Erik som såklart var jätte dammig och fixade ordning han . Fick skritta igång han en liten stund innan Ann red . Medans hon red så mockade jag , fyllde på med spån och fixade nytt vatten i hans hage , PÅ TRETTIO MINUTER !!!! Herregud vad jag spurtade . I vanliga fall brukar jag mocka på ungefär en timme . Stressade somen galning men blev lite stolt att jag var så snabb . Sedan skrittade jag av honom , gick in och tog av han allt och borstade av han litegranna och gav han mat . När jag var klar med honom så gick jag upp till kafeterian och åt min korv som hade blivit kallt så värmde den i mikron . Ni kan ju gissa hur god den var . Sen var det dags att rida igen . Var så himla trött och hade ingen alls lust att rida , dessutom hade jag börjat få lite huvudvärk . Men jag visste att jag inte skulle vara trött eller ha ont i huvudet längre när jag satt upp så red ändå . Hade Bonija och hon är så himla snäll . Hade tänkt mig en seg trögklump men hon var riktigt pigg och alert . Riktigt trevligt förutom att hon som vanligt är hundra meter lång . Vi hade en annan ridlärare då våran riktiga är borta så det blev bara att träna lite på dressyrprogrammet vi ska rida nästa vecka . Har knappt kollat på pappret . Panik , panik . Iallfall efter lektionen såg jag att Evelina hade kommit . Då blev jag glad , men jag hade inte tid att stanna så vi pratade bara litegranna och sen for jag hem och åt tacos och nu sitter jag här .
Hejdå ...

Fjortonde maj

Kom hem från skolan bara för ett litet tag sen . Första timmen hade vi gympa och jag kan stolt meddela att jag klarade (nästan) alla danserna . Sen hade vi mest genomgångar och jobbade lite på slutet men orkade inte så satte och läste en liten stund precis innan lunch . Lunchen var nått himla gräddgädd . Inte så mumsigt ! Soligt så alla satt ute hela rasten sen så gick vi in och hade ap . Han faktiskt att göra lite saker innan det var rast och efter det bild . Och för alla ni där ute så kan jag inte änns rita så det gick inte så lyckat . När jag väl hade ritat en bild som var okej iallfall så hade jag ju såklart ritat den på kladdpappret och fick absolut inte ta det -.- . Då blev jag sur och bara kladdade ihop nått annat . Nu måste jag gå tyvärr .
Hejdå ...

Fortfarande trettonde maj

Har precis ätit . Har varit på stallet och fixat med Eric och sånt hela kvällen . Mockade först och jag kan säga att det inte tog lika lång tid som det brukar faktiskt . Kanske tog 40 min eller något sånt . Sedan borstade jag honom och han var lite ilsken i början men han är så gullig när han är så sur så han är sur i ungefär 30 sekunder . Sedan borstade och Therese följde med mig när jag gick ut och lät han äta gräs . Han gillar gräs om jag säger det . Han blir alldeles hoppig av lycka . ;D Sen gick jag in och gav han en sockerbit för att han hade varit så duktig . Ni ska se hur han äter socker bitar det är så otroligt otroligt gulligt . HAN SUGER PÅ SOCKERBITEN ! hahahahhahahah , han gör faktiskt det . Han blir typ drogad och står bara och hänger med halvslutna ögon och suger på sockerbiten i typ tio minuter . Det är nästan så han blir drogad av den . Men det är bra ;D .
Hejdå ...

Kolla vad mamma kom hem med idag ! så himla glad :D:D:D:D:D:DD:

Fortfarande trettonde maj

Glömde att säga att igår beställde jag två skivor från Ginza , mamma hade fått ett presentkort så jag fick välja något .
Och såklart blev det inget annat än ; Håkan Hellström ! <3


<3
Blev dom hära skivorna . (:

Trettonde maj

Halli hallå allihopa . Kom precis hem från skolan för en liten stund sen . Vi hade "prov" i matten . Gick apbra , svarade på alla ! :D Ioförrsig kommer jag typ ha fel på dom flesta .
Har inte orkat jobbat så jag satte upp lite smygreklam till min blogg i klassrummet . Ylva var galen så då blev alla galen så ingen lyssnade på hon . (som vanligt)
Hejdå ...

Fortfarande tolfte maj

Ni har väl inte missat att första Semifanalen i ESC är ikväll på Ettan 21.00 . Hoppas att alla sitter och hejjar på Malena . Måste säga att jag är lite stolt över att Sverige vågade att skicka nått andra än alla former av Carola/Charlotte Perelli stuffs som alla låter likadana . Vi kommer ju såklart inte att vinna men man hoppas ändå :)
Min absoluta favorit , blir bättre och bättre ju mer man hör den . Det gör ju inget heller att han är så sjuuuuuuuuuuuukt snygg . Ge mg han tack ! Fast han har jättefult leende . Uscha , håll munnen stängd så kommer du vinna allt ;D .
Den här får absolut komma som min andra favorit , grymt bra . Gillar den mycket , även om det låter lite väl likt e-type . Ioförrsig är det här bättre . (:

Väldigt bra , föutom att jag har hört den när dom sjunger live och då låter det helt bedrövligt . Hoppas att det låter bättre på Torsdag när dom tävlar i Semifinal 2 .

Tolfte maj

Hejsan allihopa , ska försöka berätta om min dag . För det första så kom jag i tid till skolan idag !! Mycket mycket bra Amanda . Skolan gick väl helt okej förutom typ sista timmen . Då blev det helt knäpp . Några stog och retade varann så det slutade med att dom nästan typ slog ner varandra , en klippte sönder en persons väska så den personen blev inte så glad och en annan börja störtgrina och skrek åt alla så fort man kom nära han bara för nån hade petat lite på han . Och läraren var halvt hysteriskt och var påväg att börja grina när som helst ;o . Helt galet . En vanlig dag i 6A typ .
Men iallfall , spurtade hem för pappa skulle komam hem och skjutsa mig till tandläkaren . Plastade bara tänderna ska laga nästa gång . Hjälp mig . Sedan följde pappa mig när jag gick och köpte ett par mjukisbrallor och skulle köpa Tredje och fjärde twilight boken men såååååååklart jag och min vanliga otur så var det slut på trean överallt så köpte bara fyran . Men kan ju inte börja läsa den innan . Deprimerande :( . Men nu måste jag gå och äta .
Hejdå ...

Elfte maj

Har nyss kommit hem från skolan . Var på så himla bra humör idag , Therese märkte det iallfall . Har nästan lite panik att jag inte har något att oroa sig för men jag njuter så länge det varar . Ska snart far till stallet och ta hand om lillen .
Dagens luuuuuuuungt bästa ;
Jag : Ska du få tandställning ?
Rasmus : Jag vet inte , dom sa att jag skulle komma tillbaka om ett år .
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHA , seriöst vad jag och alla som var där inne garvade .
Hejdå ...


Fortfarande tionde maj


Jag hade ingenanning att det var Robert Pattison ni vet han som är med i Twilight som sjöng den här låten . :o Hade inte änns en blekaste anning om att han kunde sjunga . Så jäkla bra är han och grymt sngg !

Tionde maj

ÄNTLIGEN !!!!!!!!!! Vet inte vad som var felet men jag kom inte in på bloggen alldeles nyss , försökte hur många gånger som helst men det blev bara vitt . Mysko , men nu funkar det som tur var .
Iallfall , idag har jag inte gjort ett piss . Har bara suttit här hemma och ruttnat och läst Om jag kunde drömma igen . Känner mig så trött och sleten .
Hejdå ...

Fortfarande nionde maj

Dagen/kvällen var bästbästbäst . Vid kvart över tre så samlades alla vid busshållsplatsen utanför skolan , några minuter senare satt alla i bussen och vi var på väg . Hoppade av i stan och gick till Villakiosken där vi köpte glass . B&J wich <3 ! Efter alla hade ätit upp glassen så gick vi vidare till Area1 . Så himla längesen jag spelade . Hade nästan glömt hur grymt otroligt roligt det är . Det var fyra lag och ni kan ju gissa vilket lag som vann . (a) Gick faktiskt väldigt bra för att vara så länge sen . Sprang runt som en galning så jag nästan höll på att svettas ihjäl . Fick något damp på Lucas som klagade hela tiden , förmodligen avundsjuk på att jag är bäst ! Iallfall , efter vi hade varit där och spelat klart så gick vi till Mamma mia och käkade pizza och vitlöksbröd . När vi hade ätit upp och alla skulle gå ut så finns det en sån där spelautomat inne på Mamma mia . Då la en i klassen i typ tre kronor , även fast man måste vara 18 för att kunna spela . Men han spelade ändå , och vet ni vad . Han vann trehundra kronor :oooooo Seriöst , hur tur kan man ha . Så hans pappa skulle typ komma och hämta pengarna som han hade vunnit . Alla gick sen ut i parken och sprang omkring och alla var allmänt galna . Så himla underbart . Jag älskar min klass , 6A det är kärlek <3 Klockan åtta åkte vi bussen hem , jag , Emma , Therese och Evelina skulle igentligen hitta på nått men alla (förutom duracellkaninen Therese såklar) hade ingen ork så det blev inget . Hemma såg jag slutet på Robinson och satte mig sen här . Nu ska jag gå och göra mamma sällskap så hon inte blir deprimerad , det skulle vara deprimerande .
Hejdå ...

Erkänn att jag är lite bra ändå ?! :D

Nionde maj

Har inte tid att skriva nå mycket . Mamma står och skriker som vanligt . Har precis duschat och ska snart fixa mig sen ska jag och klassen för på Area1 och spela laser sen ska vi äta på mamma mia . Otroligt najs , förutom att vi ska fara redan kvart över tre och att mamma ska med och låtsas vara nån ledare -.- . Nu har mamma börjat dunka sönder köket så bäst jag springer upp och ser till att hon inte slår ihjäl sig själv .
Hejdå ...

Mellan åttonde-nionde maj

Hade igentligen tänkt att gå och lägga mig hyfsat tidigt och  kanske hinna läsa om hela Om jag kunde drömma igen . Men såklart blev det inte riktigt så , klockan är snart halv två och sitter fortfarande här . Ändå så sugen på att läsa iallfall halva så blir nog sent inatt . Undra hur det kommer gå att kravla mig upp imorn .
Hejdå ...


Åttonde maj

ojojojoj , har verkligen inte haft tid att blogga förrän nu . Även om jag hade sov morgon så sov jag lika länge ändå .Gick  upp vid åtta , duschade , åt frukost och såklart hade jag inte änns tagit på mig kläderna änns när Therese kom . Så det blev att stressa som en galning . Kom iallfall till Solänget i tid . Där fick vi först fixa stallet , sen gå en tipsslinga och efter det fick vi köra . Måste bara säga att det var så himla mysigt stallet där vi fixade ordning hästar , var som en jättelång gång där alla hästarna satt fast och sen fick man stå där och fixade allt . Måste säga att jag är lite stolt för nu kan jag nääääästan sätta på sele/vagnen helt själv . Fick köra en liten apgullig shettis som hette Exot . Alla skulle få köra med en ledare , så jag fick köra med lillFrida . :D Hon är igentligen ingen ledare men hon kör där och är superproffs (fastän hon är tio typ) . Så himla gullig tjej , snackade som en galning och jag kände verkligen att jag inte var riktigt nån naturbegåvning på att köra . Men det var sjukt roligt . När allting var slut så gick Therese och jag direkt till ÖOR och jag följde med Therese när hon gick ut en liten stund med casper . Efter det såg jag på när Evelina och Emma red . Mamma fick lova att komma med nudlar eftersom vi bara fick yoghurt som lunch så åt det och hjärlpte sedan till att släppa in hästarna . Mockade hos bebis , Emma var nsäll och hjäplte mig lite så det gick rekord snabbt :o Tog ungefär tio minuter och jag som brukar mocka på över en timme (a) . Klockan sex hade jag teori , vi fick ett häfte för några veckor sen . (har redan berättat det) . Gick väl helt okej måste jag säga . Efter det for jag hem , men övertalade mamma att fara på kvantum så jag kunde köpa B&J . Var tvungen att ha . Provar en ny smak , spännande ! Kom hem åt Tacos , satte mig vid datorn och sitter här . Har nyss pratat med Jessica . :D Men nu ska jag gå och göra mamma sällskap .
Hejdå ...

Fortfarande sjunde april

Glömde att skriva att bror min försökte övertala mig att få ta med systemkameran till London . HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH . Seriöst , jag har nog världens osmartaste bror . Han tror verkligen att han (som är släkt med mig dessutom) kommer orka bära omkring med den tungklumpen när dom ska gå omkring och virra på stan i 12 timmar typ . Tillslut kom han på att jag hade rätt (som vanligt) så dom får ta den lilla digitalkameran .
Hejdå ...

Fortfarande sjunde april

Ikväll är det den sista kvällen med Twilight . Åker tillbaka till Hemmakväll imorgon :'( Sorgligt , men kommer köpa/hyra den snart igen kan jag lova . Förrästen så åker pappa och bror till London imorn och blir där tills på måndag . En helg är datan bara minminminmin ! Vi gillar . Har Elevens val imorgon på Solänget så blir sovmorgon . Härligt härligt , börjar 9 . Therese kommer och hämtar mig kvart i så kan jag väl sova till typ åtta tror jag . Måste packa alla sakerna till stallet , då jag ska gå dit direkt efter Solänget som sluta ett . Slutar en hel timme tidigare ! Mamma lova komma med mat till mig . Hon försöker väl vara snäll . Kom på alldeles nyss att vi bara har teori imorn . :( suck , man ska ha ett litet "test" på ett häfte vi fick . Har skjutit upp det hela tiden och nu sitter jag här och har inte enns kollat igenom det . Inte bra Amanda , Tror jag faktiskt ska och gå och lägga mig i tid och se på Twilight och kolla igenom häftet .
Hejdå ...

Fortfarande sjunde april


Mitt sätt att bli glad . <3

Sjunde maj

Kom i tid till skolan idag . Wihoooo ! :D Första lektionen var det gympa , spelade innebandy och måste säga att jag helt otroligt bra på det . Ni skulle ha sett . Då skulle ni säga ; WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW ! Tänk om jag hade kunnat spela så bra . Efter det hade vi ap tror jag . Och sen lunch . Gegga med senor , mums ! Sen hade vi bara ap resten av dagen . Omprov för dom som inte hade klarat nationella förra året , men såklart hade jag klarat allt . Seriöst , jag är så himla bra . :o Ni borde applådera . Precis innan dagen var slut så bjöd våran lärare på fika . (alla gillar väl lite smör?!) När vi slutade for jag och Evelina hem till henne och kollade igenom hela hennes dator typ (; . Hade bilder från förra året på sista april . OMG , HAHAHAHAHAHAHA . Ni skulle sett hur jag såg ut . Pinsamt ! Sen hade gullet gjort en film om mig och några andra kompisar . :') När jag skulle åka hem började såklart mamma och jag och bråka . Hon är dum i huvudet och fattar ingenting , det var ungefär det vi pratade om .
Hejdå ...


Fortfarande sjätte maj

Har nyss kommit hem från stallet . Kom dit vid halv sex , pappa följde med för vi ska stå i kafeterian så han fick stå medans jag höll på med annat skoj . Lite orättvist . Hhihihih . Medans Ann (Eriks ägare) red på Erik så mockade jag och fixa betfor . Tog ungefär en timme då han är nog den värsta hästen jag någonsin har mockat hos . Bajsar överallt och sprider om kring allt så det ligger under spånet . När jag hade mockat klart så fick jag skritta av han . Skrittade i ca 10 min och gick sen in med han i stallet . Där tog jag av han allt och borstade av han . När jag skulle lägga in alla sakerna i skåpet så råkade jag ta fel skåp . Så stog och ryckte förtvivlat i låset tills jag kom på att det var fel skåp . Pinsamt pinsamt . Iallfall , så åkte hem efter det med Emma .
Hejdå ...

Sjätte maj

Godmorgon allesammans . Jag försovde mig idag , Jesper väckte mig tio i åtta -.- . Ringde till mamma och sa att hon fick ringa till skolan och säga att jag försovde mig så då kunde jag ta det lungt .
Jag blir så himla less på personer som bara stöter bort en , inte fysikskt utan psykiskt . Men sen när dom behöver hjälp eller vill ha nånting då är man helt plötsligt hur bra kompisar som hellst. Att den inte delar med sig av nånting , men jag ska dela med mig allting . För ena stunden skrattar den åt det och nästa sekund vill den ha det . Det är nästan som om den gör det bara för att reta mig . Ett allternativ är att säga nej , men jag vet hur det skulle sprida sig och hur många som skulle sluta och prata med mig bara för en enda liten grej . Också , kan jag inte säga nej . Jag har inte svårt att ta en disskusion och står för vad jag tycker men jag kan inte säga nej . Är rädd för att såra folk . Försöker förtränga , och hoppas på att allting glömms bort tillslut .

Femte maj

Är så himla less och trött på allt . Jag är mår rätt okej och ganska så glad men är så less och trött . Vill bara lägga mig och sova . Iallfall , skolan var ganska okej . Men det beror bara på att jag går i världens underbaraste , bästaste klass . När jag kom hem så satte jag mig och läste ut boken . Den andra twilight boken , När jag hör din röst . Otroligt bra den med men måste säga att jag nog gillade ettan mer . Ikväll ska jag bara ta det lugnt och göra läxan . Ingen höjdare precis , men hade tänkt att gå och lägga mig tidigt idag . Så jag kommer upp imorn . Jag vill ha helg som in i bomben . Men nu ska jag gå och äta .
Hejdå ...

<3


Fjärde maj

Hejsan , nu sítter jag här på skolan . Vi håller på att testa dom nya bärbara datorerna som vi ska börja använda när vi börjar på högstadiet . Så himla najs med bärbara . Jag vll också ha en :o Ialllfall , vi fick prova att skicka ett mejl till Gertegullet som är dataproffset här . Man skulle skriva vad man ville lära sig i data . Seriöst , jag kan ju redan allting . HAhahah , jag skojjar bara . Men jag är ganska proffs ändå . Jag är ju bäst på allt . Bättre än dom flesta allfall . Idag ska jag fara till stallet drekt efter skolan så bloggar inget förren senare på kvällen . Evelina sitter här bredvid mig och bloggar som en galnng . Så jag kunde ju inte vara sämre . Förrästen är jag på så himla bra humör idag . Allt är så himla perfekt just nu . Så snälla alla personer , förstör inte det för mig . Jag älskar ju er allesammans . (a) Oj , det lät som om jag hade jätte många som läser mn blogg . Det är typ två personer . hahaha , jag är desperat jag vet . Det går inte att hjälpa . Ojdå , det här blev ju ett seriöst inlägg måste jag säga . Krstian i min klass har inte änns varit inne och kollat på min blogg . Skandal , man blir ju nästan elak . Men nu har han nästan lovat att gå och kolla . Det är mycket bra . Gert tycker om att man bloggar faktiskt . Tror jag , lät som det iallfall . Nu orkar jag inte skriva nå mer . I:et hakar upp sig . Så jag får ursäkta om orden blev lite konstigare .
I know you love me .
Hejdå ...

Tredje maj

Imorse läste jag ut boken , så galet bra . Faktistk bättre än filmen . Blir som helt beroende . Sov förrästen sju timmar i natt -.- , vaknade nio och kunde inte somna om . Samma var det igår :o Läskigt , för jag brukar alltid kunna sova till minst tolv och har ganske lätt att somna om i vanliga fall . Klev upp vid elva och pappa gjorde pannkakor med våffeldeg . Sedan cyklade jag till stallet för att möta Evelina  Han övertala Emma att komma också så hon kom också efter ett tag . Pratade med i ann och jag ska börja sköta Erik :D . Apglad . Cyklade hem med Emma vid halv fyra typ . Kom hem och började på tvåan . Åt mat och nu sitter jag här . Har faktiskt ingen lust att skriv något mer idag så ,
Hejdå ...

Fortfarande andra maj

Kom hem från bion för en liten stund sen . Var så himla najs . Vi for dit vid fem , då gick vi till bion och hämtade vi biljetterna . Efter det gick vi till Subway och åt och pratade en massa . Sedan gick vi till bion och köpte popcoooooorn , Emma och Henny hällde massa salt på sina äckliga popkorn så det var bara mina som var goda :D Tur att jag är så smart som inte heller i halva burken ! Filmen var sådär , ingen höjdare precis . Marley och Jag hette den . Marley var en hund . Ja , nu vet ni det också . Nu ska jag gå och se klart Robinson .
Hejdå ....

Andra maj

Vaknade ovanligt tidigt idag . Vid runt halv nio , kunde inte somna om så såg Twilight en gång till . Sen gick jag upp åt frukost städade rummet och buren . Duschade och fixade iorning mig lite sen for jag pappa och mamma en snabbis till stan . For dit för jag skulle köpa Twilight bok . Köpte både ettan och tvåan . Har börjat läsa lite nu , så galet bra . Även fast jag bara läst några sidor . Efter vi hade varit på stan så for vi till skyttis , dom skulle jobba där så jag satt och läste i solen medans dom jobbade . Övertalade mamma att skjutsa hem mig lite tidigare , annars skulle jag få stressa så mycket . Emma , Henny och jag ska ju fara på bio snart . :D så himla najs , vi ska gå först och äta nånstans och sen se på MArley och jag tror jag den hette . Så nu måste jag gå och fixa mig lite .
Hejdå ...

Den andra är i bilen så fotade bara denna .


Fortfarande första maj

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG ! Seriöst , Twilight är helt otroligt bäst bäst bäst bäst . Herregud , gaaaalet bra . Jag nästan skakar . Så bra är den :O ! Jag vet inte vad jag ska skriva förutom att Twilight är nog den bästa film som någonsin har skapats . JAg är helt chockad .
Hejdå ...

Lätt värt att se den . Så spring till närmaste filmhyrningsbutik nununununu !

Fortfarande första maj

Kom hem från stan för ett litet tag sen , åt mjukglass med mamma och pappa . Sen gick vi in lite snabbt på Cubus och jag hittade två par jeansshorts , samma modell men ett par ljusa och ett par mörka . Sen köpte jag ett vitt och ett svart vanligt linne . Vi for på hemmakväll och hyrde några filmer sen också . Jag hyrde Twilight som allla säger är så himla bra , mjaa . Får se vad jag tycker , ska se den ikväll .
Hejdå ...

Första maj

Vaknade vid tolv och gick upp och åt vofflor som pappa hade snällt fixat åt mig . Satte mig i solen men gick in efter ett litet tag eftersom det var så himla varmt . Duchade och nu sitter jag här . Ska fara nu och köpa mjukglass , mums .
Hejdå ...

Trettionde april

Dagen har varit apbra . Skolan hade var jätte slapp , först gympa . Sen en liten genomgång på matten sen började vi se filmen Australia . Efter lunchen , såg vi på filmen ända tills det var slut på dagen . Alla hade med sig skitmycket chips och ostkrokar och popcorn och allt möjligt och vissa (och alla andra) har lite svårt att pricka munnen så när vi skulle städa så vart man än gick så knastrade under fötterna . Helt galet . Efter skolan så kom jag hem åt tacos lite senare och sen for jag till Maja och vi hämtade först upp lollo , och sen Alice  . Sen for vi till Emma men hon hade precis fått främmande så vi for till Evelina istället och stog ute och väntade på att hon skulle äta klart när hon kom ut så gick vi runt lite var som helst och gjorde filmer och knäppte kort och ja allt möjligt . Oliver och Kristian kom och lite senare Andre också , så vi pratade lite med dom och gick omkring . Sen så kom Emma och hons kompis Elin så då gick vi till majbrasan för dom skulle tända den då . Såg på när den brann lite och försökte ge Evelina lite konstruktiv kretik men jag ska varna för att göra det om du inte heter Emma ! Sen gick vi omkring lite , träffade lite olika folk och ja . Sofia skulle komma men vi orkade inte vänta på henne så vi gick hem till Emma och satte oss och åt godis och sjöng singstar . Dagens roligaste måste absolut vara ;
*kollar på ett kort*
Jag: Vad är det där för hår boll ? (trodde det var en katt eller ett gosedjur)
Alica: Det är ju jag !
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA , herregud vad jag skrattade . Så himla klockrent . Min humor till 1000000000 .
När jag kommit hem hade mamma köpt b&j åt mig . Snäll mamma . Så mumsade lite på det och satte mig sen här när både mamma och pappa började somna i soffan . Ska snart gå och lägga mig  med en bra film . Otroligt trött och sleeten , vill bara sova . Fast kan ändå aldrig slita mig från datan . Här kommer lite bilder från kvällen iallfall :D
Hejdå ...

Posarna ;D

Men ojdå kom storposarn med här :o

Glada var dom iallfall .

Före

lite senare


RSS 2.0