Trettioförsta mars

Har för mig att jag försovde mig i morse men kom inte riktigt ihåg . Hade gympa idag , på torsdag när vi har gympa ska vi ha med oss fika , lyyyyx . Och sen fick vi se på Goal och jag säger bara Manni in my heart . Så himla slappt när vi har Ylva ,  livrädd för disskusioner är hon så man får göra vad man vill . Men iallfall idag när jag satt och lyssnade på Rix Fm fick jag höra något konstigt , dom brukar ha något program där dom disskuterar något och sen får 5 lyssnare av alla som ringer in och säger vad dom tycker och en vinner och ja ni fattar . Idag var frågan om det heter "chex" eller "Kex" . Jag trodde först det var ett skämt eftersom jag aldrig hört nån säga "chex" förutom på skämt . Men det sjukaste var att "chex" vann . Jag höll på att svimma och samtidigt skratta ihjäl mig . Jag trodde alla visste att det heter "Kex" . Sjukt men sant . Och vet ni vad jag ska förmodligen börja på ridskolan igen , saknat det så himla mycket . Ska kolla på en grupp på fredag som verkar helt okej , så vi får se hur det blir med det . Men skulle vara jättekul om det blir så . Sommar+cykla till stallet+hägges=ja vad ska man säga , helt enkelt bäst !

Trettionde mars

Dagen har varit mycket blandade känslor , orkar inte ta det här idag .
Har inte änns lust att skriva nånting .
Eller jag kan ju skriva litegrann som att filmen Stallkompisar är minnen .
Och att Harry Potter filmerna är sämst .
Och att jag gilla att se på film och att sova .
Nu vet ni det .
Skriver något roligare imorn .
Hejdå...

Mitt enda intressanta i det här inlägget är att muff är sötast .

Tjugonionde mars

Fick sova en timme mindre idag eftersom man ska ställe fram klockan . Vaknade och gick upp vid 11 ungefär , åt frukost duschade och klädde på mig . Efter det for jag och pappa till Solänget , det var travpremiär för iår där så vi var och kollade lite . Passade på att fota lite . Tippade två hästar som vann , klå den ni . Men när pappa och jag satt i cafeterian eller vad man ska kalla det där inne , så gick pappa iväg för att köpa fika . Bordet brevid oss satt det två gubbar och en börja prata med mig :
Gubben: Knäpp ett kort på han *pekar på gubben som han sitter med*
(den gubben fortsätter stirra ut genom fönstret)
Jag: *skrattar lite livrädd * jag tror inte han vill .
Gubben: Tror du hästarna vill bli knäppt på då ?
Jag: Eh , ja .
Gubben: *Mumlar något som jag inte hör* 
(paus några sekunder) 
Gubben: *skrattar* 
Jag:*skrattar med*
Jag som är livrädd för främlingar fick typ en chock och vågade inte kolla på gubben mer med rädsla för att han skulle börja prata med mig . (; hahah
skitsamma nu ska ni få se lite bilder från tävlingen .
Hejdå...

Tjugoåttonde mars

Hallå i stugan , bloggar ovanligt tidigt idag . :o Vaknade vi tolv tiden gick upp och åt frukost . Sen dess har jag nästan bara suttit vid datan förutom att jag rengjorde Milos , min kanin bur . Bäddade och duschade . Men skitsamma nu ska jag prata om något viktigare , Earth Hour .
"kväll klockan 20.30 släcker närmare en miljard människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn nu i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden."
Jag tycker det nästan är en självklarhet att släcka för miljön . Så halv nio mina vänner , då blir det svart i rutan . Men jag tänkte på tvpogram till exempel Robinson som börjar åtta (?) . Halva programmet kommer det ju vara jättemånga som sluta se och stänger av tvn . Jag tänkte mest på Robinson eftersom det är så påkostat program . Sen kan det ju vara folk som eftersom dom missade halva programmet inte tycker det är värt att kolla på restän . Skulle vara kul och höra vad tv4 säger om det (;
Hejdå ...


Dagens väder . Ja vad ska man säga ?


Tjugosjunde mars

Skolan var helt okej förutom att jag glömde fika till när vi skulle se på filmen . ;o Men alla var så snäll så jag fick av andra mer än jag orkade men fika det gillas . Efter skolan fick jag nått fotoryck och fotade , men som vanligt har jag aldrig någon fantasi så det blev hederliga vanliga vattenbilder . Nåra blev jag rätt nöjd med och här är ett litet smakprov .

Sedan for jag till Sudden , tänkte longera honom men han tyckte nog det var så tråkigt så efter jag ahde longerat han en stund så gick jag bara omkring med han på ridbanan . Myste massa som vanligt både för och efter . Therese ringde och frågade om jag och några fler ville hitta på något så jag fick slänga mig iväg direkt och for till Alice och Therese och Maja var också där . Vi hade det mys och bara vräkte och pratade . Nu är jag hemma här och ser på HÅKAN HELLSTRÖM SOM ÄR MED PÅ POPCIRKUS . Han är galet bra .
"Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav" .
Hejdå ...

Tjugosjätte mars

Det var längesen jag har haft så roligt på skolan . Så mycket som jag skrattade så borde jag igentligen fått värsta magrutorna :o . Emelia och sin kille som hon hade hittat på matchmaking som satt fast på avokadokärna . HAHAHAHHAHA , säger jag bara . På en lektion så satt jag och Emelia och sjöng och dansade , och då började jag att sjunga och dansa nått fult med händerna . För att jag skulle få lite feeling så blundade jag samtidigt som jag gjorde den där konstiga dansen med händerna . Men när jag tittade igen så stog min lärare bredvid mig , stirrade som jag var sjuk i huvudet och apgarvade . Det var faktiskt pinsamt . Kom hem och satt och pratade med Jesper typ en timme eller två , bråkade om den sista pizzan . Skulle igentligen haft Sudden men så blev det inte så stannade hemma hela kvällen och har faktiskt sovit lite . Jag har också sett på egen häst och börja rida , när man ser på dom saknar man sommaren som sjutton . Då är det ju alltid kul att påmminas att imorse var det 10 minus grader . Nu ska jag gå och göra något (o)viktigare .
Hejdå...


Tjugofemte mars

Jag hatar vädret , det som hade blivit vår och varmt och nu helt plötsligt blir det vinter och kallt igen . DÖ SNÖ , DÖ ! Amen iallfall , kom försent till skolan . Jag som precis hade börjat bättra mig :( Var så himla trött idag men skolan flöt ändå på utan några vidare problem . Klassen ska måla om toerna så planareda det . SKURA (L) Alla på skolan borde igentligen tacka oss för vi gör det mest för deras skull eftersom vi aldrig komma gå på dom dära äckliga toerna om några få månader ju . När jag kom hem var jag så galet sugen på nudlar så var tvungen . Jag äter nästan aldrig nudlar nu förtiden längre , duktig Amanda . Måste få säga att nudlar är så äckligt men ändå så gott . Sen blev det bara datan tills mamma hade gjort VÅFFLOR ! Så jag blev ju tvungen att ta några sånna . Nu ska jag gå och se vad soffpotatisarna gör .
Hejdå...


Tjugofjärde mars

Mamma var hemma i morse för att vecka mig tidigare och skjutsa mig till tandläkaren . Har börjat att hata att gå till tandläkaren , det är värst precis innan man ska gå in . Men allt gick ändå rätt bra . Hade dock ett håll , så det blir två till tandläkarbesök snart , en gång för att plasta och en annan gång för att laga . Åkte sen bussen hem . Fixade mig och gick sen till skolan . Kom dit ungefär vid 10 tiden . Var bara med på gympan pyttelite då jag inte hade nått ombyte . Sen var det lunch , stenmakaroner och äckelköttfärsås muuuums . På engelska lektionen eller vad jag ska kalla  det såg vi på en film om en fotbollspel , vi hade musik sen ap och efter det var det slut . Efter skolan så åkta jag och Emelia på stan . Vi åt på Subway , kollade i massa affärer och bara gick omkring . Köpte ett par skor . Vi hade det massa kul , tack Emelia för dagen . Nu måste jag panikgöra läxan . ;(
Hejdå...

Tjugotredje mars

Vaknade , duchade , åt frukost och ja allt det där ni vet . Fick skjuts till skolan , så kom inte försent . :D Gjorde nästan ingenting . I två lektioner satt jag bara och skrev av några sidor av Emma . På slöjden gjorde jag tre hjul , stjärnan som jag är blev det nå fel (!!) på två hjul . I en och en halv lektion satt vi och pratade med läraren om roliga saker . Sen var det slut . Kom hem skulle skicka några bilderna till Evelina , efter två timmar hade jag bara skickat en gång . Råkade trycka på avbryt när jag skulle skicka dom via mejl som tar 1000 år . Sen skulle jag skicka via delade mappar , men då kom inte bilderna upp på hennes dator . Och jag var tvungen att gå och äta efter det men när jag kom tillbaka och skulle skicka dom så här vanligt en i taget så hade hon logga ut -.- . För er alla som inte känner Evelina så är hon inne på Msn ungefär en gång i halvåret så då börja jag hyperventilera . (; Hade lust att slänga datorn till andra sidan jordklotet . Men iallfall , jag for till Sudden efter det . Tömkörde honom på plan och han var så himla duktig , han gjorde öppna en hel långsida ! Kanske låter som inte det är så svårt men jag är jätte dålig på att tömköra så jag blev så stolt över honom . Han gjorde också några fina skänkelvikningar ut och in från spåret . När jag kom in så hade alla farit så jag stog och gosade med han en långstund . Så himla fin är han <3 Kom hem , kollade lite på hockey på tv och nu sitter jag här . Men nu ska jag gå och fika , ;D
Hejdå ...


Tjugoandra mars

Usel kvalite jag vet , hatar att fota i ridhus .
usel kvalite jag vet


Hassan är så himla fin

Kolla vilken gullunge jag mötte där :D

Dagen började med att jag försovde mig  , hade ställt klockan på 08.30 men vaknade ca 10.30 ! Fick panik och stressade som tusan men när jag väl kom till ÖOR så hade jag redan missat halva tävlingen typ . Eftersom jag inte har så mycket tid att skriva så blir det bara ett litet sammandrag eller vad det nu heter av vad jag gjorde där .
Var med Evelina .
Var med Emma .
Träffade kul folk .
Fotade på tävlingen .
Fotade på Nakita åt Evelina .
Fotade på Brustabletten år Evelina .
Fotade på Ridskolehästara .
Fotade på Salsa åt Emma .

Tjugoförsta mars

Mamma och pappa ville fara och se på Jespers match i Njurunda och lovade mig att vi skulle gå på Birsta så jag följde med . Mamma och jag bestämde oss för att vi skulle hitta en jacka till mig och som vanligt när vi ska shoppa så blir det en hel dokumänter om hur det är när mamma och barn inte kommer överens . Men efter två timmar hittade jag äntligen en jacka som jag ville ha . Så då blev alla på bra humör igen . Efter det for vi och kollade på Jespers match jättekul , verkligen -.- .Men det värsta med när Jesper har match så kan dom sitta prata om den i flera timmar efteråt , jag förstår inte hur roligt det kan vara och sitta och fundera och bråka om något så dötrist . Sen for vi hem åt kollade på Robinson . Jag trodde det skulle vara myyyycket bättre än det var :o Såg ut och kändes som om dom var i Sverige , vilket är ett stor minus för mig . Sen såg jag på 27 dresses , den var verkligen bra men förutom att det finns 527542515 likadana filmer . Aja , nu sitter jag här . Ska snart gå upp och lägga mig , ska upp tidigt . Det är ju tävling på ÖOR så jag ska dit och kika och förmodligen fota lite , får se hur jag gör . 
Hejdå ...


Tjugonde mars

Hade igentligen ingen lust alls att blogga just nu men efter att har kollat runt på andras så fick jag liiite enerigi så här kommer några rader .
Mamma var hemma imorse så jag fick skjuts till skolan så kom inte för sent för en gångs skull . Hade verkligen trott och hoppas att snön skulle fortsätta smälta men nu är allt is . Sen såg jag på vädret att det ska bli kallare i helgen , får verkligen hoppas att dom har fel . JAG VILL HA VÅR . Men iallfall , skolan var väldigt slapp idag kändes som om ingen (iallfall jag) gjorde nått vettigt . Sen for jag till stan och gjorde ingenting . Hem äta , data , tv , data , tv , data , tv , data , tv , data , tv , data , tv , data . Närå , men typ nått sånt  . 
Nu ska jag fortsätta med mitt , vad det nu är (:
Hejdå...

Nittonde mars

Som ni läst så mådde jag inte så bra igår så stannade hemma från skolan idag .
+ är att Alladin filmen funkar nu :D
- att jag är så täppt i näsan så jag inte kan sjunga med . :(
Vaknade halv nio och kunde inte somna om så såg på film och sen satte jag mig här vid datorn och lyssnar på Lady Gagas alla låtar gånger 10000 . Som ni såg gjorde jag om lite på bloggen men är långt ifrån klart . Idag när jag skulle äta frukost kom jag på att alla mackor blir godare om man rostar dom ! hahah , men vill bara få fram att Ibland kan jag vara riktigt smart . Men nu ska jag gå och göra lite tacos innan jag svälter ihjäl .
Hejdå ...

Amanda börjar blogga !

Efter lite tjat från mina kompisar har jag äntligen bestämt mig för att göra en blogg . Kan ju bli en utmaning men jag ska försöka blogga varje dag för eran skull . (:
Kan ju börja med att skriva lite om min dag .
Försovde mig och gick inte upp förrän 07.22 . Hade blivit förkyld under natten så hade andas med munnen så ni kan ju gissa hur ont jag hade i halsen . Fick inte änns ner en macka utan blev bara ett glas juice . Stressade som vanligt till skolan men kom lite försent , som tur var läraren på bra humör . Hur många som helst i klassen är sjuk och ganska många är magsjuk (!) så jag hoppas att jag bara är förkyld och inte är på väg att bli magsjuk för jag vill inte ha några spyor just nu . Skoldagen flöt på utan något speciellt intressant . Therese och jag skulle igentligen gå på stan efter skolan men hon kunde inte så det blev inget . Lite tur för jag hade mest lust att bara gå och sova . Kom hem och satt bara och halvsov framför datan . Vid fem så for jag till stallet och gick ut och gick med Sudden med Helena och Malin . Vi var borta i ca en halvtimme och Sudden skötte sig mycket fint . Han var helt enkelt bäst som vanligt <3 Kom hem och mådde inte alls bra . Men blev på mycket bättre humör när mamma kom hem med chockladmuffin till mig . Då fick jag lite ork och orkade gå från soffan och skaffa en blogg :D Ja nu sitter jag här men ska sluta skriva nu , för måste gå snart . Jag vet att bloggen ser hemsk ut men jag ska fixa till den så fort jag har tid . Håll ut mina kära .
Hejdå ...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0