Fortfarande tjugonionde april

Måste först börja med och säga att sockerkakan blev supert . :D Tog med en bit och bjöd några stycken på stallet också . Även jag kan vara snäll ibland . Iallfall , som ni vet så for jag ju till stallet . Där var jag med Therese , Maja och Emma lite och sen träffa jag ju såklart andra trevliga människor . Tvingade pappa att fara och köpa chips åt mig , ska ju vara film imorn på skolan så var ju tvungen att ha mina souercream and onion . Och imorn är det ju sista april , ska vara med lite kompisssssar . Men nu ska jag inte skriva nått mer .
Hejdå...

Tjugonionde april

Sitter och väntar på att kakan ska bli klar . Jag håller faktiskt på att baka en sockerkaka ! Känner mig väldigt duktig , men resultatat vet jag inte om det blir lika bra . Jag fick helt plötsligt på att jag ville baka sockerkaka idag på skolan , så när jag kom hem så var det bara att sätta igång . Pappa slutade lite tidigare från jobbet så han hjälpte till litegrann . Ibland är pappa på bra humör och då väldigt snäll pappa . Måste erkänna att jag åt liiiiiiiite (kan vi kalla det) deg . (a) Degen är ju nästan godare än själva kakan . Förrästen så ska jag till stallet ikväll . Bara så ni vet , tänkte faktiskt ta med mig sockerkakan dit om det blir någon sockerkaka . Så kom dit alla så får ni smaka , ;D Nu ska jag gå och kolla om kakan är klar .
Hejdå ...

Spännande att se vad det här kommer bli (;

Fortfarande tjugoåttonde april


Jag har kommit på en sak , jag vill ha en gitarr ! Absolut inte så jag vill ta lektioner men vill bara sitte hemma och plinka lite . Asnajs , men skulle aldrig lägga pengar på det :p Sååååå gärna vill jag inte ha det . Eller jo , eller jag vet inte . Men åh , nu blev det knas . Ni kan ju gärna köpa en åt mig , fyller ju år snart (a) . Snart och snart , tre månade typ . Men ni kan ju ge mig i lite förskott , det gör inget . Lovar på heder !

Fortfarande tjugoåttonde april

Nu ska jag göra läxan , har läxförhör/inlämmning och jag har inte gjort nått alls än . Bra Amanda , BRA !

En bild säger mer än tusen ord .

Tjugoåttonde april

Skolan var väl helt okej . Våran musiklärare är galen och grym på att spela instrument . Nu vet ni det . Blir bara kort inlägg , men lovar (nästan) att blogga mer senare . Kom inte hit till mig om du inte vill ha tinnitus ! Jag amanda häggmark är på sjunghumör :o
Hejdå ...


Sjugosjunde april

VAr så himla trött i morse , låg och drog mig alldeles för länge men kramvlade mig tillslut upp så jag inte kokm försent till skolan . Första lektionen satt Annika och pratade om kroppen hela tiden . Efter det hade vi slöjd . Jag håller på att gör en pall , tufft va ?! :D Sen var det mat , och resten av dan var det arbetspasss tro jag . Nu sitte jag här , har nästan nyss kommit hem . Ska snart gå och äta och sen fara till ÖOR . Får se om jag hinner blogg lite när jag kommer hem.
Hejdå ...

Fortfarande sjugosjätte april

Seriöst , nu är det sommar ! Grillade idag och då är det verkligen sommar . For till Therese och byggde en trähäst där (; hhaha . Sen for vi till Emma där Evelina också var så vi hoppade studsmatta och cyklade omkring lite med dom . Sen for vi till Emma ígen och såg en stund på Wipeout och åt glass . Hade förrästen ätit glass hos Therese innan också . Efter det for jag hem . Sitter nu och ser på Söndagsparty med Filip och Fredrik , som är bäst . Måste dra så jag inte missar nått .
Hejdå ...

Fortfarande tjugosjätte april

Jag hittade ett sån här how to video på YB . Då var det en video där han visade hur man skulle rida manga-hår . Så lust att rita lite . OBS ! Tänk på att jag ALDRIG ritar i vanliga fall nästan , bara oseriöst och när jag väl ritar är det typ en blomma . Första gången seriöst . Måste ge massa tack till han som berättar hur man gör . Han förklarar superbra .

JAG KAN KNAPPT RITA HJÄRTAN FAKTISKT , så man blev lite stolt (;

Tjugosjätte april

Hallo allisammans . Ska snart gå ut i solen men tänkte skriva lite här . Fotade i morse på lite bloggom och flugor . Jätte intressant jag vet , (; men tänkte ändå att ni skulle få se några bilder .

orkar inte ladda upp några fler så blev bara dom hära .

Tjugofemte april

Hela morgonen var jag  så sjukt förbannad , jag vet inte varför . Kanske för att jag hade sagt till Therese att jag skulle komma och kolla när hon red men försovde mig ? Men senare blev jag lite gladare iallfall . Så himla underbart väder . Det är säkert 25+ i solen . Mamma jag och Jesper har legat på altan och stekt halva dagen . Kul att man ändå aldrig blir brun -.-. Mamma fyller ju år i dag . :D Hon fick presenterna från mig och pappa och sen kom farmor och farfar så då åt vi tårta och sånt mums . Och nu sitter jag här  och lyssnar på Håkan . Tror jag faktiskt ska gå ut och fota lite .
Hejdå ...

Tjugofjärde april

Nu gar jag äntligen fått hem min lilla kärlek <3 . Fär er som ha tappat alla hjärnsäller så är det min digitalkamer som har varit på lagning alldeles för länge . Men iallfall , det var faktiskt ganska härligt att vara tillbaka på skolan . På eftermiddan såg vi på Camp Rock DUBBAT (!!!!!!!!!!!!!!!) . Hahah , seriöst det var så himla dåligt så jag satt och skratta bara för att det lät så knäppt . Efter skolan for pappa och jag och köpte presenter till mami som fyller år i imorn . Pappa köpte en jacka en jacka till hon och jag en body lotion . Eller jag och jag , pappa betalade min present också (a) . Men det var fakttiskt jag som kom med den brilijanta iden . Så tacka mig ! Efter köpte jag en macka från Subway och for direkt till stallet för att rida . Ridning gick faktiskt väldigt bra , fastän jag var så nervös och hästen var till helftän galen . Men hästan var ändå bäst ! Orka inte skriva nå mer , ska tvtjocka med pappa . Här kommer llite bilder från dagen .
Hejdå ...

Första bilden med en nylagad kärlek .

gilla

borta bra men hemma bäst <3

I know you like it

Tjugotredje april

Idag i slutet av gympan som var första lektionen så började det flimra framför ögonen , sen fick jag ont i huvudet så jag fattade att jag skulle få migrän . Men såklart när jag skulle gå till skolsystern för en huvudvärktablett (som ändå inte funkar) så var hon såklart inte där . Blev bara värre och värre och började spy så ringde och sa pappa så han skulle komma och hämta mig . Den nöten svara bah ; Men gå hem ! Jag hade skällt ut han ordentligt om jag inte m¨tt så dåligt . Eftersom jag vet att jag knappt kan gå när jag får migrän . Men iallfall så kom pappa tillslut och så åkte jag hem . I ungefär fyra timmar spydde jag hela tiden och hade så ont i huvudet att det inte gick och sova . Flera gånger när jag inte hade kräkts på nåra minuter var jag påväg att stoppa fingrarna i halsen för att när jag kräktes slapp jag huvudvärken några sekunder . Men tillslut gick det som tur över , men fortfarande har jag lite huvudvärk och känner mig fortfarande lite sjuk . Ska ändå masa mig till skolan då jag vet att jag kommer vara helt frisk då min migrän bara är några timmar . Och sen måsta jag säga enormt Tack till Therese och Alica som som höll mig sällskap ända tills pappa kom , dom hämtade lärare och pappa och vatten och papper . Fatta ni hur gullig dom var ?! Dom var tillomed kvar där som sällskap när jag spydde . Så himla snällt . :') TACK !


Tjugoandra april

Hann inte skriva igår efter jag hade varit med Therese men det var sjukt mycket bäst . Cyklade till Ica och mötte henne där . Vi köpte glass , vi köpte sån där sandwich B&J . Sen satte vi oss på bänken vid hjärnvägen och satt och åt glassen och pratade i ungefär två timmar och sen for vi hem till Therese och gjorde mest ingenting . Sen cyklade jag hem . Så himla najs . :D Iallfall , tilbaka till denna dag . Har precis kommit hem från skolan , faktiskt ganska härlig dag . Eftersom kungen jag vann i kortspel . Klå den ni !! (jag spelade mot riktiga proffs och jag spelar typ aldrig kort .) Nu sitter jag här vid datorn , ska snart gå och äta och sen fara till stallet . Bloggar lite när jag kommer hem tror jag .
Hejdå ...


Fortfarande tjugoförsta april


KOOOOOOOOOOOLLA , JAG VILL HA , JAG VILL HAAAAA!!
Så himla snygga  .

Tjogoförsta april

Okej , är inte på humör just nu men ska skriva lite . I skolan var det lite blandade känsler . I början och nästan hela var det bäst , men sen i slutet blev allt bara knäppt och ja , det blev bara så konstigt . Måste säga att jag måste inte göra om nån av "proven" eller vad man nu ska kalla det . Hade 19 av 38 (?) i matten om man hade sämre än 19 var man tvungen att göra om (a) , 8 av 12 över sju var man tvungen där . Och i historian fick jag 34,5 av 61 och gissar på att man skulle få över ungefär 30 kanske ? Så jäkla nöjd . Kanske inte låter så bra men typ mer än hälften ska göra om minst ett prov . Jag vet redan att jag är bäst ni behöver inte säga det . :D Väntar på att mamma o papi ska komma hem och göra mat sen efter maten ska jag till Therese och hon ska leka lite fotomodell .
Hejdå ...

Fortfarande tjugonde april

Hej igen , nu har mamma och jag varit på stan . Eller jag har ju hunnit gjort andra saker också sen jag kom hem men vi kan ju låtsas som om jag precis har kommit hem . Vi var inte där så länge , ca en och en halv timme . Men han ändå köpa nåra saker . Köpte ;
Armband
Solglasögon
Jeans
Ridtröja
Kanske var nått mer , kommer inte ihåg .
Hejdå ...


Fortfarande tjuonde april

Nu äker mamma och jag till stan ... Hare bra .

Tjugonde april

När det är skola så blir det alltid så att jag bloggar lite mindre , har inte så mycket tid för det och ja ni fattar . Sitter här och äter glass . Hur somrigt är inte det då ? Eller , oooops . Den är visst slut nu . Heheh , kul liv jag har . Men glassen är iallfall slut . Mumma . Nu är det bara shorts , 24+ grader och bada som saknas . Mamma , min älskade glädjedödare sa att det inte kommer bli riktig sommar innan skolavslutningen . Liksom  , HALLÅ ? Hon ska ju stödja mig , spela ingen roll om hon säger sanningen bara jag blir glad . Nämen , nu kanske jag var lite hård mot min kära mamma . Hoppas hon inte blir ledsen . FÖRLÅT MAMMA OM DU SER DET HÄR !
Hejdå ...


Nittonde april

Förlåt att jag inte har bloggat nått tidigare men som ni kanske redan vet så har jag varit på ÖOR hela dagen . For dit med Therese vid nio ungefär , och hör och häpna . JAG KOM I TID ! Måste säga att jag är lite stolt . Vi gick där och kollade mest och träffade massa roliga personer . Mycket rolig dag . När jag kom hem satte jag mig med bror och mamma i solen . Härligt med lite värme .
Hejdå ...

Mellan artonde-nittonde april

Ooooops , skulle igentligen gå och lägga mig . Men nu är klockan snart ett och jag sitter fortfarande kvar . ;o Kommer vara död imorn . Anledningen till att jag fortfarande sitter kvar är att jag som så ofta kollar på ovjektiv och sånt stuff och glömmer bort hur mycket klockan är . Har inte tid att skriva mer , måste verkligen gå och lägga mig nu .
Hejdå ...


Fortfarande åttonde april

Tror jag faktiskt ska gå och lägga mig nu . Ska upp tidigt för det är pay and jump på ÖOR så ska dit och kika och såååååklart så ska min käre vän Emma vara bland dom första att starta . Så har ställt klockan på åtta , måste vara där senast nio . Vi får se hur det går, som när ni säkert redan vet är jag ju inte sådär superduktig på att hålla tider  . Men iallfall godnatt och hejdå ...

Fortfarande artonde april


Hahah , kände mig lite bra :D

Fortfarande artonde april

Är det bara jag som tycker Robinson är helt sjukt . Hur kul är det att dom svälter personer och att en efter en lämnar dom för att dom inte orkar med nå mer . Och hälften får sitta i solen på en varm sandstrand . Där det finns massor av fisk och djur att äta och rent vatten så dom kan tvätta sig . Medans dom andra får sitta i ett träsk där det aldrig är nån sol . Där det är geggigt och finns ingen strand . Där det inte finns nånting att äta , inte änns fisk finns det där . Inte konstigt att det är samma lag som vinner hela tiden , är ju inte rättvist änns . Jag tycker Robinson är ett stort skämt , jag blir äcklad att bara tänka på att det är nån/några som har kommit på den här idén och tycka det är jättekul att sitta och kolla på när dom svälter människor så dom måste ta tabletter och sprutor för att överleva . Ändå måste jag säga det sjukaste är , det är att jag ser på det . Att jag varje lördag klockan åtta skyndar mig till tvn för att inte missa en minut . Men det är kanske det som är menning , at man ska bli äcklad och förbannad ? vad vet jag .  Jag tycker bara att det går överstyr , men svenska folket kanske gillar det ?

Hiss eller diss ?


Fortfarande artonde april

Såg på så ska det låta igår och detta var absolut höjdpunkten :D


Artonde april

Har faktiskt inte gjort nånting alls idag , har så himla träningsvärk från igår så jag knappt kan gå . Hahhahah , så himla piiiiinsamt :$ . Mamma och jag skulle gå ut och sätta hos i solen men precis när vi kom ut så gick såklart solen i moln . Min vanliga otur . Vi kollade lite på hotell också , och sen tvingade hon mig att städa lite på rummet . Dumma mamma .
Hejdå ...

Fortfarande sjuttonde april

Ridningen gick faktiskt helt okej . Chester är ju världens snällaste så det är inte så konstigt . Kände verkligen att jag inte ridit "seriöst" på ett tag , efter typ en kvart var jag helt slut . Min kondition är verkligen åt skogen . Okej , tråkigt inlägg men n u ska jag dra .
Hejdå ...

Sjuttonde april

Jag är sjuuuuuuuuukt nervös . Jag vet inte änns vad jag ska skriva . Händerna darrar så det tog typ fem förskök innan jag änns skrev rätt lösenord . Jag brukar faktiskt inte vara så nervös , jag vet inte riktigt varför jag ska vara det just nu . Har knappt kunnat få i mig nånting . Gaaah , jag blir galen på mig själv . Jag är så nervös så jag har så himla ont i magen . Det har gått lite upp och ner hur nervös jag är , när jag vaknade var jag inte ett dugg nervös , men sen när jag skulle äta frukost så satt jag bara och stirrade rakt ut i luften i en kvart tjugo minuter för jag var så nervös . Sen gick det över och men kom tillbaka när Emma ringde och sa vem jag skulle rida . Som tur ska jag rida lilla prinsen , så jag kanske inte skämmer ut mig enooooooooooortm mycket . Bara jätte mycket (; . Det här ska gå bra !
...Hoppas jag . Nämen , nu ska jag gå och leta reda på mina ridkläder .
Håll tummarna för mig allihopa .
Hejdå...


Fortfarande sextonde april

Kvällen var riktigt najs . Jag , Jessica och Felicia var hemma hos Emelia och vi såg på film . Fast Jessica vågade inte se på skräckfilmen så efter ett tag så såg vi på "Hjälp ! Jag är med i en japansk tv-show" . Vad höll Anna Book med igentligen stog och grät och sa att hon skulle dö för en liten rutchbana ;o Snälla nån .
Men ni måste erkänna att Klasse malmberg och Johannes brost är otroligt lika .

Sen åt vi nybakta scones . Och hade det bra .
Nu ska jag gå och sova .
Hejdå...

Fortfarande sextonde april

Har nyss ätit och innan dess var jag och hämtade mina saker i Backsjö . Var lite nervös att någon skulle vara där eftersom jag inte vet vad dom har fått för bild av "händelsen" . Känns lite skönt att jag nu har lämnat Backsjö helt , och har inget med det stallet att göra längre . Nu ska jag satsa på ridskolan (hur man nu gör det) . Nämen , vi får se hur det blir . Nu ska jag vara lite med Jessica Emelia och Felicia så ,
Hejdå ...

Sextonde april

Har suttit och set på Svts dokumänter ; Jag vill inte leva detta livet . Så himla hemskt , så tragiskt . Handlar om några kompisars typ liv efter att deras kompis hoppade från en bro . Alla dom mår så himla dåligt och tar droger och sånt hela tiden . Handlar mest om en kille som var allra bästa vän med han som dog .  Han typ först tar överdoser och sen tror jag han hotade en kille och typ misshandlade han och då fick han sitta inne i två år . Dom där tryckte i han så mycket medicin att han gick upp ungefär 25-30 kilo . Bara pga mediciner , han blev så beroende av dom medicinerna att han till slut fick åka in på avgiftning . Han försökte ta livet av sig när han satt inne men dom hann "rädda" honom . Sen kommer  han ut och är jätteglad över det , men sen mår han dåligt igen och skära sig . Man fick se när han hade skärt upp hela armen , så jävla hemskt . Seriöst , det är det värsta jag någonsin har sett. Såren är så djup att han måste sy . Sen en natt då går han ner i köket och tar alla tabletter han hittar , han säger efteråt att han just då inte ville leva mer . Då hamnar han på psyket igen och så kommer han ut och fyller år år och säger när han blir trettio ska han ha barn och fru . Slutar med att han hamnar på ett nytt behandlingshem . Man lider verkligen med honom  riktigt ser hur dåligt han mår . Men en sjuk sak är att man får ser när en av dom tar GHB , som den filmen typ handlar om .

Här är länken till filmen .
http://svtplay.se/v/1508989/dokumentar/jag_vill_inte_leva_detta_livet
Hejdå ...


Fortfarande femtonde april

Åt tofflor till middag och for sen till stallet . Bara kollade lite och pratade med lite roligt folk och äta Brejk . :) mycket najs , och nu är det bara två dagar tills det är min tur att skämma ut mig på ridskolan . ;o
Men herregud , jag skriver bara sånahär korta nu för tid .
inte bra , inte bra .
Hejdå ...

Femtonde april

Ni får ursäkta för mina spuertråkiga inlägg , eftersom kameran är på lagning så kan jag inte ta nå kort (med digitalkameran) . Orkar inte släpa med mig systemkameran och bla bla bla ... Så hur kul är det med bara massa text hela tiden ? Men tror det eller ej , har faktiskt knäpp lite kort på överraskande nog . BLOMMOR OCH ANNAT SKIT ! Kommentera gärna . :)
Hejdå ...





Fjortonde april

Ursäkta för min dåliga uppdatering men har varit borta hela kvällen/natten/dagen . För igårkväll kom Evelina och Emma cyklande förbi och då bestämde vi att vi skulle sova hos Evelina . Vi cyklade dit , och typ ja såg på tv , pratade , dampade och hade aproligt . Längesen man skrattade så mycket . Vi somnade iallfall tillslut nån gång . Hade glömt att stänga av väckarklockan så den gick i gång tio i sju så då blev man poppis . Somnade om iallfall fast klockan nio typ vaknade Evelina och då få man högst ligga och dra sig i tio min . Så vi gick upp , åt frukost . Städade upp , fixade till oss och typ bara låg i sängen och halvsov . Sen åt vi lunch och for sen till stallet . Vi var där och dom fixade med sina sköthästar och jag gick mest runt och hoppades att jag levde . :) hahah , nejdå . Det var riktigt najs . For hem vid sex , åt och sen satte jag mig här . Mamma har bokat tägbiljetter till Malmö nu . Så trettonde juli , då är det äntligen dags för alla malmös befolkning att fly så långt dom kan därifrån .
Nu ska jag gå och ducha .
hejdå ...

Trettonde april

Varit ute och stekt lite i solen . 15 grader i skuggan !!!!!!! Rena rama sommaren . Om bara all snö ville smälta . Men nu ska jag dra igen .
Hejdå ...

Fortfarande tolfte april


Mitt liv just nu ... Känns ju hoppfullt . :)

Fortfarande tolfte april

Hej igen alla neerds .
Sitter och ser på OC på youtube . Finns ingen text så jag får se allt på engelska . Tur att jag är en sån stjärna på engelska så jag fattar aaaaaaaaallting . Eller kanske inte :)
Men iallfall , jag ska precis börja och se det här avsnittet ;
 

Fortfarande tolfte april

Sitte här och tjockar mig och diggar musik . Banta ska jag göra när jag blir gammal .
Var det bara jag som hade söndagskväll på kanal 5 ?
1. One tree hill
2. Gossip girl
3. Wipeout
Så himla perfecto . Måste erkänna att jag har ser/sett dom flesta serierna .
Jag minns när OC gick på tvn , seriöst den bästa serien som finns . Blev typ galen om jag missade ett avsnitt . Adam Brody <3

Fortfarande tolfte april

Vaknade klockan 8 typ med hörlurarna i öronen . Hade tydligen glömt att stänga musiken innan jag somnade . Som vanligt fick jag panik och kunde inte somna om . Som tur var så var Jessica också vaken så smsade lite med hon för vi skulle planera massa saker . Helt plötsligt somnade jag igen och vaknade inte förrän 11 , halv 12 . Gick upp och satt mig vid tvn , bli galen för dom spelar aldrig upp musik på Mtv efter 12 typ . Hela tiden är det Pimp my ride . Sedan var det inte Totally spies heller för den delen så det gjorde inte det hela roligare, OCH sen har jag nackspärr så hela tiden när jag vrider huvudet till höger gör det så himla ont . Dagen har inte börjat bra för mig . Hoppas att den blir senare , får se vad jag hittar på . :)
Hejdå ...

Tolfte april

Klockan är 01:03 på natten så man kan ju nästan säga att det är den elfte .
Familjen Lundin var här och åt så jag och Felicia här och prata lite , sen for vi till henne och jag höll i en hamster som hon tar hand om . Seriöst , den var typ fem cm lång :o Det var jätteläskigt , men den var så sjukt gullig . Nästan lika gullig som min nini . Men bara nästan . En annan läskig sak var att den bet tag i typ allt tex kläder och sen vägrade den och släppa . Om den bet tag i tröjan på armen och man lyfte upp armen så hängde den kvar där . Hahhahha , seriöst ni skulle sett hur sjukt det såg ut . Och jag trodde att hamstrar var guldiga , men dom ser nästan ut som råtter ju . Vi såg också såg på film , nicke och nilla <3 herregud vad länge sen man såg det , så himla bra . Sen satt vi vid dator och tryckte i oss hur mycket godis och sånt som helst . Mycket nöjs , kom hem vid tolv typ och sitter här nu . Ska förmodligen gå och lägga mig snart .
Är på så himla bra humör , har otroligt nog inte ett enda problem i världen . Känns så underbart . Hoppas att alla mår lika bra som mig .
Hejdå ...

Elfte april

Halli hallå , har faktiskt inget intressant att skriva om dagen hittils . Vaknade vid tolv och sitter fortfarande kvar här i morgonrock . Härligt att ha lov och att bara kunna ta det lugnt och inte stressa . Hann inte blogga nått igår för fick inte komma åt datorn för min käre bror -.- Iallfall , det var massa mys hemma hos Evelina . Låg och såg på tv och Evelina lockade mitt och Emmas hår . Har inget mer att blogga om just nu , bloggar lite senare .
Hejdå ...

Fortfarande tionde april

Såg första Talang 2009 avsnittet på datorn precis för en jag "känner" var med . Mr Goran har varit på våran skola två gånger och uppträdit och en gång satt han vi vårat bord när vi satt och åt så vi pratade en hel del med han , så himla skön människa (; . Men hursomhelst , på talang 2009 blåsta han upp massa balonger så det blev en rosa helikopter och sen sprang han omkring med den till låten "i en rosa helikopter , ska jag flyga hem till dig ..." . HAHAHAHAHAAHAHHAHAH , som jag garvade . Helt sjuk gubbe . spola fram till 21.34 för att se han . Han skulle lätt ha gått vidare om jag satt i juryn .
Men nu ska jag äta tacos (L) Och sen ska Evelina , Emma och jag hitta på något hos Evelina .
hejdå ...

Fortfarande tionde april


Fixade dom här bilderna så ni skulle få se hur det ser ut .

Tionde april

Slapp dag  .
Pappa håller på att lägga mitt nya golv , kommer bilder på det senare .
Har också varit ute och fotat , bilder på det kommer också .
Helt ointressant inlägg men ska äta blåbärspaj som mamma och jag bakade .
Hejdå ...


Fortfarande nionde april

OMG WTF !!!!!!!!!!!!
Hahahah , jag skojja . Men vad i hela världen är igentligen "Hjälp! Jag är med i en japansk tvshow" ?
Ser på det nu och det är så dåligt att det blir bra . Programledaren och Mr Fu , alltså seriöst vad är det för fel på dom . Det roligaste med det är att det är så sjukt oseriöst .

Fortfarande nionde april


Fortfarande nionde april

Blev inge stan för mig idag , pappa och jag gjorde massa ärenden istället .
Först for vi till Elgiganten och lämnade in min digitalkamera som är helt paj , det är liksom därför det inte nästan är några bilder här på bloggen . Orkar helt enkelt inte släpa omkring med systemkameran överallt . Men jag lovar när digitalkameran är fixad så blir det andra bullar . Efteråt gick vi in på ÖoB för vi skulle kolla om det fanns fjädrar som mamma ville ha , det fanns inga men pappa köpte lite annat och jag köpte en påse hästgodis . Vidare till Kvantum för att kolla om det fanns fjädrar där , såklart var det slut . For på Hemmakväll och lämnade tillbaka filmerna som vi hyrde förra veckan och hyrde tre nya . Träffade Agnes där , så himla längesen . Sedan for vi till Ica i stan och där fanns det som tur var fjädrar .  For hem och nu sitter jag här .
Hejdå ...

Nionde april

Sitter här med dygnblött hår , för det har duggregnat hela dagen . Hatar regn .
Slutade förrestän ett idag eftersom det är skärtorsdag . Och vet ni vad ?
NU ÄR DET LOV !
Ska kanske fara till stan om jag orkar , för jag vill verkligen köpa solglasögonen på Glitter som ser ut som Ray Ban wayfarer , så himla snygg är dom . Har tänkt om jag köper dom kommer jag kanske börja använda solglasögon , för jag brukar aldrig göra det . aja ,
Hejdå ...

Fortfarande åttonde april

JAG VILL HA PENGAAAAAAAAAAAAAR !!!
Ge mig nu tack .
Jag har nästan ingenting och samtidigt ska jag ha pengar till ;
• En bärbar dator .
• En ny digitalkamera (den jag har nu är helt paj)
• Massa pengar till Falsterbo Horse Show i sommar .
• Nytt objektiv
Har ingen anning om vad jag ska lägga pengarna på .
Vill ha råd med allt (a) 

Åttonde april

Idag på skolan så var det massor av klasser inklusiv min klass som skulle till folkan och se på skolbio . For dit direkt på morgonen och jag fick en sightseeing tur på bussen med Therese som guide . Inne på folkan var det kaos före , under och efter bion . Filmen var faktiskt ganska bra , Therese och jag satt och höll varann i handen i hela filmen för vi var så rädda . Efteråt fick vi vänta i nästan 50 minuter innan vi fick gå på bussen och fara tillbaka till skolan . Sen hade vi vanliga lektioner resten av dagen . Kom hem och var så sugen på B&J så jag åt upp det sista som var kvar , eftersom jag var så onyttig ska jag ta med mig en fullkorns paj och äta den på ÖOR . Ska till ÖOR och bara kolla lite och träffa massa roliga personer . Och nu ska ni få höra något pinsamt , jag skulle ringa mamma för ungefär 20 min kanske . Eftersom hon hade glömt mobiltelefonen hemma imorse så var jag tvungen att ringa på hennes jobbtelefon . Jag trodde att det numret gick till mammas rum men den gick till receptionen , så jag trodde alltså att jag ringde till mammas privata jobbtelefon . Hursomhelst var det en kvinna som svarade , jag hörde att det inte var mamma men tyckte det var konsstigt eftersom ingen annan bruka svara på mammas telefon . Men jag frågade om jag fick prata med Annelie Lindkvist , jag tror jag tyckte det lät som hon skrattade och på nått konstigt vis så jag blev säker på att det var mamma som det var och trodde jag bara hade hört fel . Så jag började asgarva , och nästan skrek ; HAHAHAHAHAHHAHA , jag hörde inte att det var du , HAHAHHAHAHAHAAHAHHA . Sen plötsligt hon i luren svarade ; Eh , ja det gör inget , du ska få prata med Annelie nu . Fatta vad pinsamt , det var ju inte mamma . Efter några sekunder kom mamma och sa att det var till Anna märta i receptionen jag hade ringt . Men nu ska jag dra till stallet .
Hejdå ...

Sjunde april

Apa , orkar inte skriva något .
Ska äta nu .
Hejdå ...


Sjätte april

Skolan var typ damp eller nått , så sur på läraren . Iallfall ingenting intressant . Efter skolan for jag och Emma till stan . Fikade wienerbröd och varmchoklad med grädde på uh , massa mums . Sen gick vi bara omkring och kollade lite , köpte bara en deo och goooooodis . När vi skulle hem så missade vi bussen med typ 10 sekunder . När vi satt där och väntade kom en gammal tant förbi och frågade om jag och Emma kunde hjälpa henne för hon babbla om att hon hade glömt glasögonen eller nått så jag sa när bussen skulle och gå och så . Efter jag hade gjort det trodde jag att hon skulle gå eftersom hon sa att hon var tvungen att handla men nejdå , då skulle hon börja prata om hur viktigt skolan var och hur duktig hon var när hon var lite . Hon stog säkert och prata med oss i fem minuter och Emma och jag försökte bara hålla oss ifrån att inte börja gapskratta . Till slut kom hon på att hon måste gå och handla snart så hon inte missade bussen . När hon gick , snacka om vad Emma och jag började skratta , höll på dö . Tanten var så underbart gullig , man ville bara gå fram och krama hon . Iallfall , tanten missade bussen ändå . Emma och jag satt och kollade om hon skulle stiga på vid en annan busshållsplats men det gjorde hon inte . :o stackarn . Nu sitter jag här med huvudvärk så orkar inte skriva nå mer .
Hejdå ...

Forfarande femte april

Jag har så tråkigt så jag fick lust att blogga litegranna . Jag sitter ensam hemma nu 20:18  , har suttit här framför datan i flera timmar nu känns ju som att jag har roligt liv . Jag är ganska chockad för jag är igentligen en riktig matgris och äter nästan hela tiden . Men idag är allt jag har ätit två mackor till frukost och lite b&j , och ändå är jag inte hungrig . Inte bra ,inte bra . Tar nog nånting att äta när mamma och pappa kommer hem om jag känner för det . Imorn är det skola -.- men vi går bara tills halva torsdag sen är det Påsklov . Sjukt härligt . Har bestämt för mig att jag ska göra nått bra på lovet istället för att bara sova som det brukar bli . Taggar iallfall för skolan med lite svensk kärlek , Håkan Hellström <3 .  


Femte april

Har bara sovit , slappat och ätit b&j hela dagen .
Jag måste bara få säga en sak , ridläger är nog ett av det bästa som finns i hela världen . Saknar Lockenkil så jag håller på att dö . Jag tänker faktiskt nästan varje dag hur underbart Lockenkil var . 25+ och strålande sol varje dag . Fabian , min fina Fabian . Han är en av dom snällaste hästarna jag någonsin träffat  . Jag minns första ridpasset , han var så himla bra . Efter vi hade ridit klart så sa Annie bah ; Du gillar han va ? det syns . Fatta vad glad man var och när vi satt ute vid bänkarna och smörjde utrustningen och bara pratade och myste . Och första ridpasset på Fabian och sista , snacka om skillnad . I hoppningen , jag litade på honom som jag aldrig har gjort förut . För jag visste att han inte skulle göra något dumt . Jag minns hur tjurig han var och ville aldrig bli fångad . Men inte brydde jag mig om det jag älskade han lika mycket . Och alla vännerna man fick , när vi sa att Ella och hons lillsyrra skulle bråka på norska , när Annie och jag kom på ett eget sätt och duscha , när vi gick och kollade på fölen och hur många gånger klagade inte alla på Evelinas och min dialekt hahah (; , eller dikten vi skrev jag , Evelina , Ebba och Tessan , och gissa vilka som vann (a) Sista dagen när vi skulle lämna allt , jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv förutom när Abbe for . Att säga hejdå till vännerna och speciellt Fabian och veta att man kanske aldrig skulle träffa dom igen .
Hejdå...

Fabian och jag sista dagen <3

Fjärde april

Första helgdagen som jag inte sov bort , vaknade halv nio ungefär och kunde inte somna om . Sen har jag bara slappat hela dagen . For och såg på Jespers match i husum . Satt där och frös i nån timme . Pappa börja prata med nån gubbe om hans hund , den hunden hade dom skickat till en hundskola ett år för att bli en blindhund , men precis innan dom typ var klar med "utbildningen" så fick hunden epilepsi och kunde derför inte bli blindhund . Ganska sjukt att dom har lagt ner så mycket tid på att den ska bli det och så ska en sjukdom förstöra chansen för gott . Iallfall , efter for vi på affärn och jag köpte en ben & jerrys . Alla snacka om att dom är så himla god och så jag tänkte att jag provar en .
Blev bara ett kort inlägg idag .
Hejdå ...

Denna vän och en bra film blir det ikväll .


Tredje april

Blir bara ett kort inlägg idag eftersom jag inte har tid och kommer inte kunna sitta vad datorn om en stund och blablabla ... Hursomhelst , skolan var helt okej . Vi hade No-labb och skulle testa smaklökarna , så vi fick lov att äta och dricka tvål (!!!!!) och massa andra jätte äckliga saker . Ni kan ju gissa hur bra man mådde efter man hade smakat allt det . När jag hade precis stoppat i mig nått konstigt så smakade det så illa att jag var tvungen att spotta ut allt på golvet . Men vissa saker var faktiskt gott , som tex florsocker som jag glatt skedade i mig (; Och förrästen , glömde att skriva det igår men nu har jag fått papprena om att välja språk . Har panik om jag ska välja det språk jag vill ha och kanske inte hamna med kompisarna eller välja så jag hamnar med kompisarna , språken som jag funderar mellan är iallfall tyska eller spanska . Efter skolan for jag till ÖOR och kollade lite . Emma och Therese red och var där också så var med dom lite , och kollade på gruppen som jag hade tänkt och börja i . Nu har jag bestämt mig , det blir den gruppen . Sjuuuuuuuuukt nervös och vet att jag komma skämma ut mig men har bestämt mig att jag ska (försöka) skita i om jag skämmer ut mig eller inte . Sedan for jag hem åt och sen kom jag på att jag ville hyra filmen The hills have eyes , som jag velat sett jättelänge men inte har blivit av så pappa och jag for och hyrde den och tre andra filmer . Nu har jag itne tid och skriva nå mer , ska kolla på film :D (ojdå det blev inte så kort inlägg ändå (; ) 
Hejdå ...

Så läskigt bra film , har sett litegranna av den men ska nu se hela .


Andra april

Hade tänkt och varit duktig och lägga in bilder från mobilen om vad jag har gjort under dagen , men såklart funkar det inte att lägga in bilderna på datan . Blir galen . Men iallfall , vi åkte skidor idag på gympan och stannade och fikade . Mycket kul och mysigt . Herregud vad jag skratta åt Emelia som hade skidor som inte satt fast så dom flög åt alla håll men änd¨skulle hon åka nerför alla branta backar , Majas skider som helt plötsligt tog stopp och hon flög rakt fram , och Emma som skrek som en galning och var suveränt duktig på att åka skidor nerför backar . Och förrästen som ni jag kanske skrev igår så slutade vi tolv idag , härligt härligt . Jag , Therese och Emelia gick på Ica och skulle köpa barnmat och nappar , men vi tyckte det var för dyrt så vi gick till konsum . Men där var det ännu dyrare så vi gick tillbaka till Ica . (; Sen så gick vi hem till Emelia och skulle ha en liten fotosession med mig som fotograf och dom som fotomodeller . Och ni kan ju gissa vad temat var jo precis , Bebistema ! Så dom tog på sig blöjor av tyg och smörjde in sig med äcklig babyolja . Vi bestämde att dom skulle och sitta och äta barnmat och kleta med det lite . Så ja , man blev lite spyfärdig ibland men lite roligt var det (; . Sitter här nu bara och ska göra läxan snart . 
Hejdå ...  

Första april

Var på ovanligt humör idag så jag låg inte och drog mig i sängen lika länge som jag brukar göra . Kom inte försent till skolan fastän jag gick . Man blir ju lite stolt måste jag säga . Första lektionen kom det nån gubbe och skulle berätta om att man ska ha cykelhjälm osv . Men jag tyckte mest han skrämde upp en så man helst vill krypa på golvet hädanefter . Efter det hade vi läxförhör i engelskan 14/15 rätt , glämde ett N så blev lite besviken men var ju såklart nöjd ändå. Lunch , en i klassens mamma var där och kollade så alla uppförde sig lite ja vad ska man säga , nördigt men kanske nödvändigt (?) . På lunchrasten var alla lite allmänt störda tro jag , jaga okända personer , slagsmål , blod , störande pipande ballonger , fylla vatten i ballonger och slänga dom i korridoren så det blir en vattenpöl , lärare som vaknade på fel sida imorse . Efter det hade vi Statestikprov . Jag tycker det gick rätt hyffsat , A delen  var ju ganska lätt så inget ansträngande , men jag var så förbannad och sur på läraren så jag hade ingen lust att göra B delen så hoppade över den . Spelar ändå ingen roll . Ap , nästan alla var nere i toerna och målade men Emma satt i klassrummet och hade det trevligt vi . rast , Emma och jag gilla att måla gubbar på ballonger , och Emelia också . Sista lektionen hade vi Läsförståelse , och efter som det är första april idag så var vi ju tvungen att ställa tillbaka tio minuter . Ylva märkte inget och när vi var på väg för att gå hem så skulle ju Linnea såklart säga att vi hade ställt tillbaka klockan . Men som tur var det försent men jag vet inte om hon blev sur för hon sa att vi skulle få sitta kvar tio minuter imorn . Men när vi var på väg hem kom Maja with the brain på att lärarna har pedagogisk diskussion imorn och då kan vi inte sluta senare .
Nu sitter jag här och vill ha en digitalkamera , en slit och släng kamera . Då min nuvarande är helt paj , går inte änns att start . Bilig och spelar ingen roll om den är begagnad , eftersom den inte får kosta så mycket för jag ska ju betala den själv . Pappa vägrar att bidra med något då han tror att jag har pajjat kameran . Och samtidigt samlar jag ju till objektiv och en bärbar så just nu hatar jag pengar . Men nu ska jag verkligen inte skriva mer , ingen kommer förmodligen att orka läsa allt det här men ,
Hejdå...

RSS 2.0